×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
aanvullende zorgverzekering

Aanvullende tandarts verzekering

Heb ik een aanvullende tandartsverzekering nodig?

Als u weinig tandarts zorg nodig heeft, kunt u vanwege de extra premie ervoor kiezen om geen aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Helaas kunnen er altijd onverwachte problemen optreden. Wanneer u bijvoorbeeld een kroon moet laten zetten, kan dit honderden euro’s kosten. Het is daarom belangrijk om te vragen aan de tandarts welke behandelingen u kunt verwachten voor het komende jaar zodat u uw tandartsverzekering hierop aan kunt sluiten.

Hoe duur is een aanvullende tandartsverzekering?

De gemiddelde premie van een aanvullende tandartsverzekering ligt rond de €110,- per jaar. U kunt ervoor kiezen om tot maximaal €1500,- aan tandartskosten vergoed te krijgen. Hoe hoger het maximale bedrag dat u uitgekeerd kan krijgen, hoe hoger de premie.

Tips

Hieronder volgen 4 tips die u kunnen helpen bij het afsluiten van een goede tandartsverzekering:
1. Neem een grondige blik over de voorwaarden van uw verzekering Kijk goed naar de vergoedingen en voorwaarden voor de tandartskosten. Wat is de maximale vergoeding? Welke behandelingen worden geheel of maar deels vergoed?
2. Maak goede afwegingen met betrekking tot de verwachte tandartskosten U kunt de tandarts vragen om een vragenlijst of een offerte. Vervolgens kunt u een berekening maken om te kijken of u met of zonder aanvullende verzekering voordeliger uit bent. Ook kunt u de kosten van de afgelopen jaren erbij pakken, welke kosten heeft u gemaakt?
3. Zorg voor een goede afstemming op eventuele problemen

Klantenservice

0228-511211
Mail ons
Chat met ons
WhatsApp

Zorgverzekering berekenen