Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » WIA-hiaat werknemers

WIA-hiaat verzekering

  • Verzekering op maat

  • Online offerte

  • Excedent dekking mogelijk

  • 14 dagen bedenktijd

WIA hiaat verzekering omslag
InformatiePremie berekenenOfferte bekijkenVerzekering afsluiten

Klantenservice

0228-511211

reviews WIA hiaat

7,0

Klanten beoordelen onze WIA-hiaat verzekering gemiddeld met een 7,0.

Lees onze klantervaringen.

Webshop keurmerk WIA-hiaat

Voordelen WIA-hiaat en excedent-verzekering

Online offerte

U kunt bij ons online uw premie berekenen. Een offerte aanvragen is natuurlijk geheel vrijblijvend. Om deze offerte te ontvangen hoeft u enkel een paar gegevens in te vullen.

Verzekering op maat

De WIA verzekering kunt u naar uw eigen wensen aanpassen en aanvragen. Zo heeft u altijd een verzekering die bij u past.

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug. U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw verzekering per ingangsdatum gratis annuleren. Impuls aankopen zijn niet nodig. Wij willen dat iedereen die een verzekering bij VerzekerVoordelig.nl afsluit een tevreden klant is en in de toekomst blijft.

Aanvullende WIA excedent dekking

Naast de WIA hiaat verzekering kunt u kiezen om een aanvullende excedent dekking te nemen. Deze dekking is alleen van toepassing wanneer het maximum jaarloon wordt overschreden.

Premies zijn fiscaal aftrekbaar

Wanneer u zelf verzekerde bent, zijn de premies voor de WIA hiaat verzekering van de inkomensbelasting aftrekbaar en uitkeringen belast.

Veilig Verzekeren

VerzekerVoordelig.nl maakt gebruik van SSL. Dit is een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Hierdoor zijn uw vertrouwelijke gegevens beveiligd. De regels van het College Bescherming Persoonsgegevens onderschrijven wij, zodat uw privacy is gewaarborgd.