Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

  • Heldere en korte voorwaarden

  • Vrije keuze voor uw uitvaartverzorger

  • Uw nabestaanden hoeven geen
    kosten voor te schieten

  • 30 dagen bedenktijd

uitvaartverzekering
InformatiePremie berekenenOfferte bekijkenVerzekering afsluiten

Voordelen uitvaarverzekering

Keuzevrijheid uitkering aan nabestaanden

Uw nabestaanden hebben een volledig vrije keuze bij het kiezen van de uitvaartverzorger. De rekening wordt verstuurd aan de verzekeringsmaatschappij. Ook de kosten van een buitenlandse uitvaartverzorger kan daar onder vallen.

Kinderdekking

Voor slechts €1,- per kind per maand kunt u uw kinderen tot een leeftijd van 18 jaar meeverzekeren op uw polis.

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug. U kunt tot 30 dagen na afgifte van de polis uw uitvaartverzekering per ingangsdatum gratis annuleren. Impuls aankopen zijn niet nodig. Wij willen dat iedereen die een uitvaart verzekert bij VerzekerVoordelig.nl een tevreden klant is en in de toekomst blijft.

Mogelijkheid tot indexering

Op de uitvaartverzekering die wij aanbieden loopt een premie-index. Dit houdt in dat het verzekerd bedrag jaarlijks stijgt aan de hand van de gepubliceerde gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Tevens zal de premie hierin meestijgen.

Online offerte

U kunt bij ons online uw premie berekenen. Een offerte aanvragen is natuurlijk geheel vrijblijvend. Om deze offerte te ontvangen hoeft u enkel een paar gegevens in te vullen.

Veilig Verzekeren

VerzekerVoordelig.nl maakt gebruik van SSL. Dit is een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Hierdoor zijn uw vertrouwelijke gegevens beveiligd. De regels van het College Bescherming Persoonsgegevens onderschrijven wij, zodat uw privacy is gewaarborgd.

Bereken, kies en bespaar al binnen 5 minuten op uw uitvaartverzekering