×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Recreatie & Reis » Reisverzekering » Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

  • Snelle schade afhandeling

  • Uitgebreide vergoeding medische kosten

  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

  • Eenvoudig meeverzekeren van wintersport

reisverzekering omslag

Voordelen kortlopende reisverzekering

Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

VerzekerVoordelig.nl werkt samen met 's werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. Met alarmcentrales verspreidt over 28 landen op alle continenten en een internationaal netwerk van 400.000 hulpverleners bent u verzekerd van de juiste professionele hulp. Waar u ook bent, als u belt met het alarmnummer, wordt u in het Nederlands te woord gestaan. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten

Medische kosten kunnen snel oplopen, zeker in het buitenland. De zorg verschilt vaak met die in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Uw zorgverzekeraar vergoedt meestal alleen de kosten welke in gangbaar zijn in Nederland. Met de kortlopende reisverzekering van VerzekerVoordlig.nl worden al uw onvoorziene medische kosten voor 100% vergoed.

Snelle schade afhandeling

Kosten welke worden gemaakt voor schade, wilt u uiteraard zo snel mogelijk na de reis terug ontvangen. Bij VerzekerVoordelig.nl streven wij ernaar de schade aangifte binnen 10 werkdagen af te handelen. Indien u de schade online meldt aan de verzekeraard, wordt de schade zelfs binnen 5 werkdagen afgehandeld.

Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen welke voor de ingangsdatum van de kortlopende reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Eenvoudig meeverzekeren van wintersport en bijzondere sporten

Met de kortlopende reisverzekering van VerzekerVoordelig.nl is het mogelijk om het risico van wintersport en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Onder bijzondere sporten vallen onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën.