×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Recreatie & Reis » Reisverzekering » Vergelijk en sluit af

reisverzekering berekenen

Overzicht van onze reisverzekeringen


Doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering is aan te raden voor mensen die meerdere keren per jaar op reis gaan. Met een doorlopende reisverzekering kunt u altijd onbezorgd op vakantie wanneer u dat uitkomt.

Meer over de doorlopende reisverzekering

Direct premie berekenen

Wereldreisverzekering

Wanneer u een wereldreis wilt maken of en voor langere tijd naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Onze Globetrotter Reisverzekering is een zeer complete reisverzekering en biedt dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage, medische kosten en aansprakelijkheid.

Meer over de Wereldreisverzekering

Direct uw premie berekenen

Globetrotter reisverzekering

Wanneer u als globetrotter voor langere tijd naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Onze Globetrotter Reisverzekering is een zeer complete reisverzekering en biedt dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage, medische kosten en aansprakelijkheid.

Meer over de Globetrotter reisverzekering

Direct uw premie berekenen

Stage lopen in het buitenland

Wanneer u als stagiaire voor langere tijd naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Onze Globetrotter Reisverzekering is een zeer complete reisverzekering en biedt dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage, medische kosten en aansprakelijkheid.

Meer over de stage lopen reisverzekering

Direct uw premie berekenen

Au-pair in het buitenland verzekering

Wanneer u voor langere tijd naar het buitenland gaat om als au-pair te werken, raden wij u ten zeerste aan om een goede reisverzekering af te sluiten.

Meer over deze reisverzekering

Direct uw premie berekenen:

Kortlopende reisverzekering

Wanneer u één keer per jaar op reis gaat, is een eenmalige reisverzekering het voordeligste. Wanneer u echter vaker gaat, is de doorlopende reisverzekering echter aan te raden. Deze is dan in de meeste gevallen voordeliger.

Meer over de kortlopende reisverzekering

Direct uw premie berekenen:

Backpacken reisverzekering

Wanneer u als backpacker voor langere tijd naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Onze Globetrotter Reisverzekering is een zeer complete reisverzekering en biedt dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage, medische kosten en aansprakelijkheid.

Meer over de Backpacker reisverzekering

Direct uw premie berekenen

Studeren in het buitenland

Wanneer u voor langere tijd in het buitenland als student gaat studeren, is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Onze Globetrotter Reisverzekering is een zeer complete reisverzekering en biedt dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage, medische kosten en aansprakelijkheid.

Meer over deze reisverzekering

Direct uw premie berekenen

Adventure & Survival verzekering

De ideale verzekering voor de avontuurlijke vakantieganger. De Adventure & Survival verzekering heeft een uitgebreide dekking: SOS-kosten, Reisongevallen, Reisbagage en Medische Kosten. Alle risico's die survivals en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen zijn gedekt (m.u.v. bungeejumpen).

Meer over de Adventure & Survivalverzekering

Direct uw premie berekenen

Au-pair / student in Nederland

Deze reisverzekering is speciaal ontwikkeld au-pairs en studenten die naar Nederland komen voor studie of stage en sluit daarom perfect aan op de behoefte van inkomende buitenlandse studenten.

Meer over deze reisverzekering

Direct uw premie berekenen:

Klantenservice

0228-511211