×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Mijn Polismap

De polismap

Jouw polismap kun je makkelijk en snel bekijken in één duidelijk overzicht op jouw mobiele telefoon, tablet of computer.

Voordelen:

  • Al jouw verzekeringen in één overzicht
  • Eenvoudig wijzigingen doorvoeren
  • Makkelijk jouw schade(s) melden
  • Snel foto's en schadeformulieren uploaden


Deze pagina toont 6 screenshots ter verduidelijking van de digitale omgeving van de applicatie. Als voorbeeld is gekozen voor een autoverzekering.
 

Download de app:Hoe ziet de app eruit?


 

Vanaf het startscherm van de app kun je naar de pagina "mijn gegevens" gaan. Op deze pagina kun je al jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Op de pagina "voertuigen" zie je al jouw verzekerde voertuigen. Je kunt hier ook voertuigen toevoegen en wijzigen. De persoon van het voorbeeld heeft zoals je ziet twee voertuigen in zijn bezit.
 

Wanneer je in het scherm "voertuigen" op één van de voertuigen klikt, kom je op dit scherm terecht. Hier kunt je alle gegevens over het betreffende voertuig inzien.
 

Als je weer terug gaat naar het startscherm, kunt je naar de pagina "mijn polissen" navigeren. Op deze pagina kun je door op een polis te klikken, alle gegevens over jouw polis inzien.
 

Als je in het scherm "mijn polissen" op een polis klikt, kom je in een bovenstaand scherm terecht. Hier kun je onder andere de gekozen dekking en de premie vinden.
 

Indien je schade hebt opgelopen kun je in het startscherm voor de optie "schade melden" kiezen. Het keuzemenu dat verschijnt maakt het melden van schade gemakkelijk en snel.