Nu ook een risicoverzekering voor risicovolle doelgroep

Heeft u onlangs een aanvraag ingediend voor een overlijdensrisicoverzekering en een afwijzing of verhogingsvoorstel ontvangen van een maatschappij omdat u lijdt (of heeft geleden) aan een kwaal of ernstige aandoening? Dan biedt VerzekerVoordelig.nl u nu een alternatief.

Wat kunnen wij u bieden

VerzekerVoordelig.nl biedt u de zogeheten ORV+ verzekering. Deze overlijdensrisicoverzekering is speciaal voor personen met aandoeningen zoals diabetes, ademhalingsproblemen, een hoog cholesterol, hart- en vaatziekte, depressie, overgewicht, taaislijmziekte, nieraandoening en dergelijke. Ook personen die drugs gebruiken, een tumor hebben of behandeld zijn tegen kanker kunnen een aanvraag  bij ons indienen voor de ORV+.

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Welke dekkingskeuze heeft u?

U kunt kiezen voor een verzekerd bedrag tot € 3.000.000,-. De dekking kan zowel gelijkblijvend als annuïteir dalend of lineair dalend zijn. De dekking is mogelijk voor minimaal 1 maand en maximaal 10 jaar (120 maanden). Verpanding van de polis aan een hypotheek is helaas niet mogelijk.

Uw premie indicatie opvragen

Heeft u interesse in de ORV+ verzekering? Neem vandaag nog contact op met een van onze klantenservice voor het opvragen van een premie indicatie.

risicovolle-doelgroep

Bereken direct de premie van uw overlijdensrisicoverzekering!