×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Overlijdensrisico­verzekering » Nieuws » Uw overlijdensrisicoverzekering nu nog voordeliger!

Uw overlijdensrisicoverzekering nu nog voordeliger!

maandag 25 juli 2011
Sinds afgelopen week heeft VerzekerVoordelig.nl het aanbod voor de overlijdensrisicoverzekering uitgebreid met een drietal ‘netto’ varianten.

Sinds afgelopen week heeft VerzekerVoordelig.nl het aanbod voor de overlijdensrisicoverzekering uitgebreid met een drietal ‘netto’ varianten. Voor de overlijdensrisicoverzekering van Legal&General, Leidsche verzekeringen en Generali is het nu ook mogelijk een verzekering af te sluiten zonder provisie. In plaats daarvan wordt er een eenmalige vergoeding van € 240,- in rekening gebracht.
 

Het totaal aantal netto overlijdensrisicoproducten komt hiermee op acht. Hierdoor bent u bij VerzekerVoordelig.nl verzekerd van de laagste premie voor uw overlijdensrisicoverzekering.
Zo biedt Independer.nl alleen de netto variant van TAF aan. Hierbij rekent Independer.nl naast een eenmalige fee van €295,- ook nog een jaarlijks bedrag van €29,95 in de eerste 9 jaar. Een verschil van € 324,55 voor exact hetzelfde product.
 

Uit eerder onderzoek van MoneyView waarin 49 overlijdensrisicoproducten werden beoordeeld kwam naar voren dat in het afgelopen jaar de premie voor een overlijdensrisicoverzekering gemiddeld met 5% was gedaald. Daarnaast is het premieverschil tussen de hoogste en laagste aanbieder verder toegenomen.
Het onderzoeksbureau heeft producten gerangschikt en meldt dat TAF de enige aanbieder is die zowel op prijs als flexibiliteit de maximale score behaald.
 

Bent u ook benieuwd hoeveel u nog kunt besparen op uw overlijdensrisicoverzekering?
Maak vandaag nog een vergelijking en ontvang online uw offerte.


premie berekenen overlijdensrisicoverzekering