×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Overlijdensrisico­verzekering » Nieuws » Uitkering overlijdensrisicoverzekering vóór overlijden?

Uitkering overlijdensrisicoverzekering vóór overlijden?

zaterdag 20 februari 2010
Helaas heeft de overledene niets meer aan de uitkering van een overlijdensrisicoverzekering. Nu is er een mogelijkheid om een zogenaamde ‘terminal illness’ clausule af te sluiten bij de overlijdensrisicoverzekering.

Helaas heeft de overledene niets meer aan de uitkering van een overlijdensrisicoverzekering.
Nu is er een mogelijkheid om een zogenaamde ‘terminal illness’ clausule af te sluiten bij de overlijdensrisicoverzekering van onze verzekeraar ACE. Verzekerden hebben hierbij de keuze om in geval van een terminale ziekte al een geldbedrag te ontvangen tijdens hun leven in plaats van pas na hun overlijden.


Uw voordelen
Tijdens de laatste levensfase van een terminale patiënt is vaak extra geld nodig.
Met de clausule op de overlijdensrisicoverzekering komt al voor het overlijden het verzekerde bedrag vrij (tot € 300.000,-). De verzekerde kan hiermee zaken bekostigen die de kwaliteit van het leven voor de patiënt verbeteren. Hierbij kunt u denken aan een onverzekerd bezoek van een specialist of het inschakelen van particuliere zorg of een hospice.
Ook hebben mensen vaak nog een grote wens welke ze voor hun overlijden willen verwezenlijken. Met deze unieke clausule is dit allemaal mogelijk.

Tot 1 mei 2010 ‘terminal illness’ clausule gratis
Voor iedereen die voor 1 mei 2010 de overlijdensrisicoverzekering van onze verzekeraar ACE afsluit bij VerzekerVoordelig.nl wordt deze unieke clausule gratis toegevoegd voor de gehele looptijd.
Na 1 mei 2010 kan de clausule worden afgesloten tegen een toeslag van 3% op de verzekeringspremie.

Maak daarom vandaag nog uw vergelijking voor de overlijdensrisicoverzekering bij VerzekerVoordelig.nl en maak gebruik van deze unieke korting.
 

Vergelijk mijn premie
voor de
Overlijdensrisicoverzekering
vergelijk overlijdensrisicoverzekering