×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Overlijdensrisico­verzekering » Nieuws » Risicodrager GoedIdee nabestaandenverzekering

Risicodrager GoedIdee nabestaandenverzekering

donderdag 28 oktober 2010
Om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn heeft GoedIdee besloten een tweede verzekeraar aan haar nabestaandenverzekering te willen koppelen. GoedIdee heeft in Ergo Life N.V deze nieuwe verzekeraar gevonden

Om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn heeft GoedIdee besloten een tweede verzekeraar aan haar nabestaandenverzekering te willen koppelen. GoedIdee heeft in Ergo Life N.V deze nieuwe verzekeraar gevonden.

Ergo life NV is een 100% dochteronderneming van ERGO-groep met als enige aandeelhouder Munich Re, de grootste herverzekeraar ter wereld. De ERGO-groep behoort tot de topspelers op de Europeese verzekeringsmarkt, met vesigingen in meer dan 30 Europese en Aziatische landen. Het ratingbureau Standard & Poor's heeft aan ERGO de hoge A-onderscheiding toegekend.

Inmiddels hebben alle pandhouders een akkoord gegeven voor de verpanding van de GoedIdee nabestaandenverzekering met Ergo Life N.V.
Dit betekend dat onder andere Delta Lloyd en Nationale Nederlanden de verzekering ter verpanding kunnen accepteren en dat SNS Bank de verzekeraar Ergo Life N.V. als eerste buitenlandse verzekeraar heeft geaccepteerd.