×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Overlijdensrisico­verzekering » Nieuws » Prijzenslag overlijdensrisicomarkt op komst

Prijzenslag overlijdensrisicomarkt op komst

zaterdag 19 september 2009
Een nieuwe prijzenoorlog op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen zorgt er voor dat de premies steeds aantrekkelijker worden.

Een nieuwe prijzenoorlog op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen zorgt er voor dat de premies steeds aantrekkelijker worden. Onder druk van diverse nieuwkomers hebben verzekeraars de afgelopen jaren de premies al ingrijpend moeten verlagen. Afgelopen week hebben meerdere verzekeraars de tarieven verlaagd. 

Bepaalde maatschappijen verlagen hun premies tot 20% onder de premie van de laagste aanbieder en komen daarmee maar liefst 70% onder het marktgemiddelde.

Volgens VerzekerVoordelig.nl is dit dan ook het moment om uw huidige overlijdensrisicoverzekering nog eens te herzien en te vergelijken met de huidige producten. De kans is groot dat u bij een eventuele overstap honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Zoals uit eerder onderzoek is gebleken behoort VerzekerVoordelig.nl momenteel tot de aanbieders met de scherpste premie.

Bereken hier uw premie en ontvang geheel vrijblijvend uw online offerte.