×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Overlijdensrisico­verzekering » Nieuws » Prijsverlaging overlijdensrisicoverzekering GoedIdee

Prijsverlaging overlijdensrisicoverzekering GoedIdee

dinsdag 16 maart 2010
De ontwikkelaar van de producten GoedIdee en GoudIdee heeft als eerste Nederlandse maatschappij een premieverlaging doorgevoerd voor zowel nieuwe als bestaande klanten. VerzekerVoordelig.nl, welke beide producten aanbiedt, is hiermee de voordeligste aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen.

De ontwikkelaar van de overlijdensrisicoverzekeringen GoedIdee en GoudIdee heeft als eerste Nederlandse maatschappij een premieverlaging doorgevoerd. VerzekerVoordelig.nl, welke beide producten aanbiedt, is hiermee de voordeligste aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen.

Voor wie?
Uniek aan deze verlaging is dat dit niet alleen geldt voor nieuwe aanvragen maar ook voor reeds lopende polissen. Dit houdt in dat voor iedereen die momenteel beschikt over een polis van GoedIdee of GoudIdee bij VerzekerVoordelig.nl een gemiddelde premieverlaging tegemoet kan zien van:
      

Verzekerde Percentage
Vrouw niet-roker 13%
Vrouw roker 8%
Man niet-roker 7%
Man roker 3%

De werkelijke verlaging is uiteraard afhankelijk van leeftijd, looptijd en verzekeringsvorm.


Wanneer gaat verlaging in?
De klanten met een lopende polis zullen niet direct een lager maandbedrag gaan betalen. Dit gebeurd namelkijk bij de afgesproken herberekening na vijf jaar looptijd. Tot die tijd wordt de extra premie in een depot gestort, waarmee de klant dus een tegoed opbouwt. Bij nieuwe aanvraag is de verlaging direct van toepassing.

Uitkering depot
Na vijf jaar kan de klant zelf bepalen of zij een lagere maandpremie wil gaan betalen, of dat zij willen doorsparen. Het premiedepot wordt uitgekeerd bij tussentijdse beëindiging, maar ook bij overlijden uitgekeerd aan de contractant.

Benieuwd hoeveel uw premie bedraagt voor uw overlijdensrisicoverzekering?
maak geheel vrijblijvend een premie vergelijking en ontvang een online offerte.


Overlijdensrisicoverzekering
premie vergelijken
bereken overlijdensrisicoverzekering