×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Overlijdensrisico­verzekering » Nieuws » Premies overlijdensrisicoverzekering gehalveerd

Premies overlijdensrisicoverzekering gehalveerd

maandag 1 november 2010
De premies van overlijdensrisicoverzekeringen blijven dalen. In de afgelopen 5 jaar zijn de premies gemiddeld met 40% gedaald.

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen blijven dalen. In de afgelopen 5 jaar zijn de premies gemiddeld met 40% gedaald.

Bij sommige grote verzekeraars ligt de daling ver boven dit gemiddelde.
In vergelijking met de premies van 5 jaar geleden zijn de premies bij Aegon met 57% gedaald.
Reaal Verzekeringen verlaagde haar premies voor de overlijdensrisicoverzekering zelfs met 72% en Delta Lloyd met 45%.
 

Niet voor bestaande klanten

De premieverlagingen gelden doorgaans alleen voor nieuwe klanten. De meeste verzekeraars hebben klanten die eerder een overlijdensrisicoverzekering afsloten niet van de verlaagde tarieven laten profiteren. Uitzonderingen hierop zijn GoedIdee, Loyalis en Dela. 

Deze forse premieverlagingen maken het vooral voor conumenten die tot 5 jaar geleden een overlijdensrisicoverzekering afsloten interessant. Zui kunnen over de resterende looptijd vaak tienduizenden euro's bespraren als ze de oude verzekering opzeggen en een nieuwe verzekering afsluiten. 
 

Besparen op uw overlijdensrisicoverzekering

Bij VerzekerVoordelig.nl is het momenteel ook mogelijk een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten tegen een netto tarief. Hierbij wordt geen provisie berekend maar alleen een eenmalige bemiddelingsfee waardoor VerzekerVoordelig.nl momenteel de goedkoopste aanbieder van Nederland is. Maak vandaag nog een premie vergelijking voor uw risicoverzekering en sluit uw verzekering over.


 

Bookmark and Share