×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Zorg & Inkomen » Overlijdensrisico­verzekering » Nieuws » Lagere premies risicoverzekering: meer aanbieders

Lagere premies risicoverzekering: meer aanbieders

maandag 11 januari 2010
Sinds enkele weken heeft VerzekerVoordelig.nl zijn aanbod voor de overlijdensrisicoverzekering uitgebreid met enkele nieuwe aanbieders.


VerzekerVoordelig.nl heeft de premies voor de overlijdensrisicoverzekering weer weten te verlagen. Het aanbod voor de overlijdensrisicoverzekering is uitgebreid met enkele nieuwe aanbieders. Hiermee kan VerzekerVoordelig.nl de top 3 van goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen van Nederland aanbieden.

Tevens heeft u tegenwoordig de keuze om bij enkele aanbieders van VerzekerVoordelig.nl te kiezen voor een netto variant. Bij deze risicoverzekeringen is de provisie uit de premie gehaald en wordt er alleen een eenmalige bemiddelingsfee betaald. Hiermee bent u in een aantal gevallen gedurende de gehele looptijd voordeliger uit.

Benieuwd hoeveel u moet betalen voor uw overlijdensrisicoverzekering? Maak snel een berekening en ontvang vrijblijvend uw offerte.

 

Vergelijk mijn premie
voor de
Overlijdensrisicoverzekering
bereken overlijdensrisicoverzekering