×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
overlijdensrisicoverzekering

Nieuws over overlijdensrisicoverzekeringen

Hieronder vindt u algemene nieuwsberichten over de overlijdensrisicoverzekering. Ook kunt u zicht aanmelden voor onze nieuwsbrief waarmee u op de hoogte blijft van onze speciale aanbiedingen.


Wist u dat de verzekeringsmaatschappijen de premie voor uw verzekering ieder jaar flink kunnen aanpassen? Het kan dus zo zijn dat u opeens meer premie gaat betalen terwijl de dekking van de verzekering niet verandert. Met onze nieuwe polischeck service kunnen wij snel voor u uitzoeken of u niet te veel betaalt en of overstappen misschien loont.
De afgelopen jaren zijn de premies op de overlijdensrisicoverzekeringen flink gedaald. De kans is groot dat u zichzelf nu afvraagt of u kunt besparen op uw reeds lopende overlijdensrisicoverzekering. In dit artikel leggen wij u uit of en hoe u kunt besparen.
Voor de meeste mensen is het kopen van een huis een van de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven. Ook voor alleenstaanden is het vaak mogelijk om een huis te kopen. Deze groep kiest er opvallend genoeg wel steeds minder vaak voor om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij hun hypotheek.
Vandaag de dag loopt ongeveer één op de drie huwelijken uit op een echtscheiding. Een scheiding brengt vaak veel leed met zich mee en dikwijls ook een zware financiële last voor beide ex-partners. Bij een echtscheiding moet er veel geregeld worden, maar weet u hoe het zit met de verzekeringen?
Wilt u graag stoppen met roken, maar bent u er nog niet in geslaagd? Doe dan als nog mee aan Stoptober! Stoptober daagt mensen uit om vanaf 1 oktober een maand lang te stoppen met roken. Mensen die er in slagen een maand lang niet roken hebben namelijk 5 keer zo veel kans om voorgoed te stoppen met roken. Hoe meer mensen mee doen, hoe makkelijker het wordt om te stoppen. Wat veel mensen niet weten, is dat u een beroep kunt doen op uw zorgverzekering als u wilt stoppen met roken.