×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » Unigarant

Unigarant verzekeringen

Unigarant is een onderdeel van de ANWB. Het hoofdkantoor van Unigarant kun je vinden in Hoogeveen. Bij Unigarant werken ongeveer 400 werknemers. Unigarant specialiseert zich in particuliere schadeverzekeringen. Door de aandacht volledig te vestigen op de klant, branche en markt, garandeert Unigarant goede verzekeringen met vele extra mogelijkheden.

Op dit moment is Unigarant marktleider in bromfietsverzekeringen en kortlopende reisverzekeringen. Ook hebben zij een zeer sterke positie op de verzekeringsmarkt wat betreft fiets-, auto-, motor-, boot-, caravan- en recreatieverzekeringen.

De verzekeringen van Unigarant worden via verschillende bedrijven aangeboden zoals assurantietussenpersonen, rijwielhandelaren, touroperators en reisbureaus. Om de beste verzekeringen aan te kunnen aanbieden heeft VerzekerVoordelig.nl ook verschillende producten van Unigarant meegenomen in de premievergelijking. De volgende verzekeringen van Unigarant worden vergeleken met andere verzekeringsmaatschappijen:


 

Je kunt op de bovenstaande verzekeringen klikken voor meer informatie en direct bekijken of Unigarant voor jou een voordelige maatschappij is.Heeft u in het verleden al ervaring gehad met Unigarant? Wij stellen uw mening op prijs.

Klantervaring Unigarant


Heijndijk

03 mei 2011 - 09:37
'Heb geprobeerd door telefonisch en per mail een royementsverklaring te krijgen van mijn opgezegde bromfietsverzekering (polisnr. 5719759). Is mij per telefoon gezegd dat ik deze zou ontvangen binnen 5 werkdagen. Niks gekregen??? Dan maar een mail sturen OOK NIKS. Nu weer een mailtje of zal ik nog eens bellen???'

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd