×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » London Verzekeringen

Logo London verzekeringen

London verzekeringen

London Verzekeringen heeft al ruim 150 jaar ervaring op de Nederlandse verzekeringsmarkt. De maatschappij is een dochter van de Allianz Groep, een zeer grote internationale verzekeringsmaatschappij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en het bedrijf heeft rond de 175 werknemers.

U kunt bij London Verzekeringen terecht voor bijna alle schadeverzekeringen op het gebied van verkeer, recreatie, wonen en gezin. Doordat London zich specialiseert op de particuliere verzekeringsmarkt en veel zaken doet via het internet, kunnen zij zeer voordelige premies hanteren. De verzekeringen die London aanbiedt worden alleen via professionele en gekwalificeerde tussenpersonen aangeboden.

VerzekerVoordelig.nl heeft de producten van London Verzekeringen uitgebreid bekeken. De onderstaande verzekeringen van London worden via de website van VerzekerVoordelig.nl aangeboden:

Wanneer u op één van bovenstaande verzekeringen klikt, kunt u heel gemakkelijk en snel direct een premie berekenen en eventueel de polisvoorwaarden tussen verschillende maatschappijen vergelijken.In het verleden ervaring gehad met London Verzekeringen? Wij waarderen uw mening:

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd