×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » Legal & General verzekeringen

Contact Scildon

T: 035-6252525
I: www.scildon.nl

Scildon 

Legal & General Nederland veranderde op 1 juli 2017 zijn naam in Scildon.

Sinds 5 april 2017 is Scildon onderdeel van Chesnara plc.. Chesnara plc. is een Engelse Financieel dienstverlener met vestigingen in Engeland, Nederland en Zweden. In 2018 had het bedrijf circa 1,1 miljoen klanten. De onderneming is opgericht in 2004.

In Nederland is Scildon sinds 1984 actief en heeft zich in de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot een snelgroeiende levensverzekeraar op de financiële markt. Het kantoorpand van Scildon is gevestigd in Hilversum en heeft ruim 180 medewerkers. 

Scildon valt onder alle Nederlandse wet- en regelgeving én onder het toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiele Markten (AFM). 

Bij Scildon kunt u terecht voor inkomensverzekeringen, risicoverzekeringen en vermogensverzekeringen. De verzekeringsproducten worden uitsluitend aangeboden via professionele en gekwalificeerde assurantietussenpersonen. Hierdoor is de klant zeker van een goed advies dat geheel is afgestemd op de persoonlijke situatie. VerzekerVoordelig.nl heeft vele verschillende aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen. De risicoverzekering van Scildon is daar één van. Door het brede assortiment kan er voor een verzekering worden gekozen die het beste bij jou past.

Wil je weten of Scildon voor jou een voordelige maatschappij is? Bereken vandaag nog een premie voor uw overlijdensrisicoverzekering!

Ervaring met Scildon? Wij stellen uw mening op prijs.

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd