×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » Generali_verzekeringen

Logo Generali verzekeringen

Generali verzekeringen

Generali Verzekeringsgroep behoort bij de internationale Generali Group. De Generali Group is één van de belangrijkste deelnemers op de verzekeringsmarkt. Zij zijn op dit moment actief in 40 verschillende landen. In Europa behoort Generali op dit moment tot de top 3 verzekeraars. In West-Europa heeft de Generali Group de sterkste positie. Eén op de vier inwoners van Europa heeft een verzekering lopen bij de Genarali Group.

Het hoofdkantoor van Generali Verzekeringsgroep Nederland is gevestigd in Diemen. Het bedrijf heeft ongeveer 500 medewerkers. Wereldwijd heeft de Generali Group 80.000 medewerkers. De omzet van de Generali verzekeringsgroep is in 2007 met 11% gestegen en de nettowinst met 16%.

De Generali Verzekeringsgroep in Nederland vindt het zeer belangrijk om op maat te verzekeren. De producten die Generali aanbiedt zijn uitgebreid en hebben een scherpe prijs. De verzekeringsmaatschappij heeft verschillende tussenpersonen gekozen om de Generali producten aan te bieden. VerzekerVoordelig.nl heeft verschillende producten van Generali vergeleken met andere aanbieders. Na deze vergelijking heeft VerzekerVoordelig.nl besloten om de volgende producten aan te bieden aan haar klanten:

U kunt op bovenstaande verzekeringen klikken om direct een premie te berekenen en te kijken of Generali ook voor u een passend product aan kan bieden.Al enige ervaring met Generali? Laat het ons weten!

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd