×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » Delta Lloyd verzekeringen

Delta lloyd verzekeringen

De Delta Lloyd groep staat voor een uitgebreide financiële dienstverlener die nadenkt over de toekomst van haar klanten en hierdoor veel kennis uit opbouwt. Door deze kennis staat Delta Lloyd in de voordelige positie om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die goed bij de klant passen. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en verleent diensten in de vorm van verzekeren, vermogensbeheer en bancair. De verzekeraar heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en komt daarmee op de vijfde plek van grootste verzekeraar van Nederland.

Delta Lloyd Verzekeringen is één van de vele onderdelen van de Delta Lloyd Groep. Delta Lloyd is op meerdere plekken gevestigd in Nederland, te weten: Amsterdam (zakelijke verzekeringen), Arnhem (particuliere verzekeringen) en Den Haag (zorgverzekeringen).

 

Delta Lloyd Verzekeringen heeft er voor gekozen om samen te werken met professionele, gecertificeerde assurantieadviseurs. Door de complexiteit van de financiële producten is het vaak voor de klant ingewikkeld om allerlei voorwaarden, premies en dergelijke te vergelijken. VerzekerVoordelig.nl neemt de volgende verzekeringsproducten van Delta Lloyd Verzekeringen mee in haar premievergelijkingen:

 

 

Kijk snel of Delta Lloyd ook voor u als beste uit de bus komt!Een klantervaring met Delta Lloyd? Deel uw ervaring met VerzekerVoordelig.nl!

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd