×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » ASR Verzekeringen

Logo ASR verzekeringen

ASR verzekeringen

Fortis ASR heeft een nieuwe naam gekozen, namelijk ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen blijft, net zoals Fortis ASR dit in het verleden deed, een breed assortiment verzekeringen en financiële producten aanbieden aan particulieren. Ook ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland, net zoals; Europeesche Verzekeringen, De Amersfoortse, Falcon Leven, Ardanta en Ditzo.

Het hoofdkantoor van ASR Verzekeringen is gevestigd in Utrecht. Ook staan er verschillende kantoren in Rotterdam en Woudsend. Het brede assortiment aan producten wat ASR Verzekeringen aanbiedt is beschikbaar voor zowel zakelijke klanten, als particulieren en collectief. Door het uitgebreide assortiment wat ASR aanbiedt, hebben zij een sterke positie gecreëerd in het midden- en kleinbedrijf.

ASR Verzekeringen heeft ervoor gekozen om haar producten via zeer professionele zelfstandige assurantietussenpersonen aan te bieden. ASR vindt het namelijk belangrijk dat klanten een op maat advies krijgen wat perfect bij hen past. Doordat een onafhankelijk tussenpersoon allerlei relevante gegevens van de klant meeneemt in het advies, kunt u kiezen uit de beste producten die passen bij uw persoonlijke situatie.

VerzekerVoordelig.nl neemt de volgende producten van ASR Verzekeringen mee in het vergelijkingsproces:

Nieuwsgierig of ASR Verzekeringen voor u een scherpe premie en goed product heeft? Bereken vandaag nog een premie!Een positieve of negatieve ervaring met ASR Verzekering? Wij stellen uw mening zeer op prijs!

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd