×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » ASR Verzekeringen

Logo ASR verzekeringen

ASR verzekeringen

De vormalige naam van ASR verzekeringen is Fortis ASR. ASR biedt een ruim assortiment van verzekeringen en financiële producten aan particulieren. ASR verzekeringen is een onderdeel van ASR Nederland, net als : Europeesche Verzekeringen, De Amersfoortse, Falcon Leven, Ardanta en Ditzo.

In Utrecht is het hoofdkantoor van ASR verzekeringen te vinden. Naast het hoofdkantoor in Utrecht staan er kantoren van ASR in Rotterdam en Woudsend. Het

brede assortiment aan producten wat ASR Verzekeringen aanbiedt is beschikbaar voor zowel zakelijke klanten, als particulieren en collectief. ASR heeft een sterke positie binnen de verzekeringswereld voor het midden- en kleinbedrijf, dit komt met name door het uitgebreide assortiment van ASR. 

ASR kiest ervoor om haar assortiment aan producten aan te bieden via professionele zelfstandige assurantietussenpersonen aan te bieden. Voor ASR is het belangrijk dat klanten een advies op maat krijgen om zo de verzekering te vinden die bij hen past. Omdat een onafhankelijke tussenpersoon relevante gegevens van de klant meeneemt in een advies, kun je kiezen tussen de beste producten geschikt voor jouw persoonlijke situatie. 

VerzekerVoordelig.nl neemt de volgende producten van ASR Verzekeringen mee in het vergelijkingsproces:

Nieuwsgierig of ASR Verzekeringen voor jou een scherpe premie en goed product heeft? Bereken vandaag nog een premie!Een positieve of negatieve ervaring met ASR Verzekering? Wij stellen uw mening zeer op prijs!

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd