×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » Allianz verzekeringen

Logo Allianz verzekeringen

Allianz verzekeringen

Allianz is een grote aanbieder wat betreft schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer. Allianz Nederland is een onderdeel van de Allianz Group. De Allianz Group staat bekend als een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Allianz Group is actief in 70 landen en heeft circa 174.000 medewerkers. Het in Nederland gevestigde hoofdkantoor van Allianz kunt u vinden in Rotterdam. De nettowinst van de Allianz Nederland kwam in 2007 uit op 226 miljoen euro. Dit is een stijging van 28% vergeleken uit de cijfers van 2006.


In de schademarkt is Allianz een zeer belangrijke aanbieder wat betreft de motorrijtuigenverzekeringen. De concurrerende prijzen zorgen ervoor dat Allianz goed in de Nederlandse markt ligt. Allianz kent verzekeringsmogelijkheden voor het midden- en kleinbedrijf maar ook voor de particuliere klanten. Voor de levensverzekeringen en vermogensbeheer kunt u bij Allianz terecht voor een praktische en gemakkelijke manier voor vermogensvorming en risicobescherming.

VerzekerVoordelig.nl heeft de producten van Allianz onderzocht op kwaliteit en prijs en heeft de volgende producten van Allianz gekozen om mee te nemen in de premievergelijking:

Interesse in één van de bovengenoemde verzekeringen? Klik op de verzekering van uw keuze en sluit vandaag nog af!Heeft u ervaring met Allianz? Wij ontvangen graag uw mening!

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd