×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » Allianz verzekeringen

Logo Allianz verzekeringen

Allianz verzekeringen

Allianz is een grote aanbieder wat betreft schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer. Allianz Nederland is een onderdeel van de Allianz Group. Met ruim 85 miljoen klanten staat Allianz bekend als een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Allianz Group is actief in 70 landen en heeft circa 140.000 medewerkers.In Nederland is het hoofdkantoor te vinden in Rotterdam. Het in Nederland gevestigde hoofdkantoor van Allianz kunt u vinden in Rotterdam. De nettowinst van de Allianz Nederland kwam in 2007 uit op 226 miljoen euro. Dit is een stijging van 28% vergeleken uit de cijfers van 2006.


Wat betreft motorrijtuigenverzekeringen is Allianz een van de belangrijkste aanbieders. Onder andere doo de concurrerende prijzen ligt Allianz goed in de Nederlans markt. Naast verzekeringen voor particulieren bieden zij ook verzekeringen aan voor het midden- en klein bedijf. Bij Allianz kun je rekenen op een praktische en gemakkelijke manier van vermogensvorming en risicobescherming bij levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Wij hebben de verschillende producten van Allianz onderzocht op prijs en kwaliteit en ervoor gekozen om onderstaande producten mee te laten nemen in de premievergelijking.

Interesse in één van de bovengenoemde verzekeringen? Klik op de verzekering van jouw keuze en sluit vandaag nog af!Heeft u ervaring met Allianz? Wij ontvangen graag uw mening!

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd