×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Onze aanbieders » BNP Paribas Cardif verzekeringen

Contact BNP Paribas Cardif

T: 0162-486000
I: www.bnpparibascardif.nl

Logo Cardif verzekeringen

BNP Paribas Cardif verzekeringen

BNP Paribas Cardif behoort tot de Franse groep BNP Paribas. BNP Paribas is actief in 42 verschillende landen en het bedrijf heeft ongeveer 7.000 medewerkers. In Nederland is BNP ParibasCardif ook al jaren actief. Het kantoor is gevestigd in Noord-Brabant en heeft meer dan 100 werknemers. In Nederland zijn meer dan 500.000 consumenten verzekerd bij BNP Paribas Cardif.

Op de internationale markt is BNP Paribas Cardif op dit moment de op één na grootste aanbieder van beschermingsverzekeringen en marktleider in Nederland. Zij specialiseren zich in verzekeringen die de risico’s van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden beschermt maar zij bieden ook een aantal algemene schadeverzekeringen aan. BNP Paribas Cardif houdt de ontwikkelingen in de maatschappij goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat de verzekeringsproducten blijven passen bij de consument.

VerzekerVoordelig.nl heeft ervoor gekozen om de overlijdensrisicoverzekering van BNP Paribas Cardif aan te bieden aan haar klanten. Bent u benieuwd of BNP Paribas Cardif voor u ook een risicoverzekering met een scherpe premie kan aanbieden? Bereken direct de premie voor uw overlijdensrisicoverzekering!Een goede ervaring met Cardif? U kunt hier uw mening achterlaten.

VerzekerVoordelig.nl

  • Klant is koning
  • Altijd scherpe premies
  • Snelle schadeuitkering
  • Top klantenservice
  • Vakbekwaam en eerlijk
  • Veilig verzekeren
  • 14 dagen bedenktijd