×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Waarom een recreatiewoningverzekering bij VerzekerVoordelig.nl?

Waarom een recreatiewoningverzekering bij VerzekerVoordelig.nl?

maandag 22 oktober 2018 - door Manon Sijm

Waarom een recreatiewoningverzekering bij VerzekerVoordelig.nl? Verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben gekozen voor een flinke premieverhoging van de recreatiewoning en centraal beheer is daar een van. Zij passen in sommige gevallen zelfs een premieverhoging van 100% toe! Hoog tijd dus om uw chalet- of stacaravanverzekering  af te sluiten bij verzekervoordelig.nl

Waarom verzekervoordelig.nl?

Verzekervoordelig.nl biedt een ruim aanbod aan recreatiewoningen:

 • Stacaravan
 • Chalet
 • Tuinhuis
 • Recreatiewoning
 • Tenthuis
 • Safaritent
 • Strandhuis

Een recreatiewoning is om van te genieten en daarbij wilt u natuurlijk niet teveel aan premie betalen of tegen moeilijkheden aanlopen bij het aanvragen van uw verzekering. Bij ons kunt u online snel en gemakkelijk een recreatiewoningverzekering afsluiten en bent u verzekerd van een lage premie.

De verzekering

U kunt kiezen uit twee dekkingen: brand of alle gevaren. Bij brand bent u verzekerd voor schade aan uw recreatiewoning als de schade wordt veroorzaakt door explosie, kortsluiting, zelfontbranding of blikseminslag. De alle gevaren dekking dekt alle schade aan de recreatiewoning, mits de schade onvoorzien is en niet voorkomen had kunnen worden. Schade door achterstallig onderhoud is nooit verzekerd.

Daarnaast valt het volgende onder beide dekkingen:

 • Kosten van het opruimen van restanten worden vergoed.
 • Aansprakelijkheid is automatisch meeverzekerd.
 • Particulier verhuur is toegestaan.
 • Recreatiewoning volledig verloren? Deze verzekering vergoedt de aankoop- of herbouwwaarde van de recreatiewoning, mits de oorzaak onder de dekking van uw verzekering valt (brand of alle gevaren).

Loopt u tegen problemen aan of heeft u vragen? Wij staan u graag van maandag tot en met zaterdag telefonisch te woord zonder wachttijden of keuzemenu's. Tevens kunt u ons via de mail bereiken op klantenservice@verzekervoordelig.nl.

Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!

Manon Sijm

Over Manon Sijm

Als enthousiaste jongeling is Manon een goede aanvulling voor het team van VerzekerVoordelig.nl. Manon is breed inzetbaar. Ze heeft namelijk een belangrijke rol binnen het team van de klantenservice maar weet ook veel over computers. Net als alle mensen binnen VerzekerVoordelig.nl probeert Manon u als klant van de juiste informatie over verzekeringen te voorzien. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties