×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Voordelige reisverzekeringen via VerzekerVoordelig.nl!

Voordelige reisverzekeringen via VerzekerVoordelig.nl!

maandag 11 juni 2018 - door Manon Sijm

Voordelige reisverzekeringen via VerzekerVoordelig.nl!

Gaat u op reis? Dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Een reisverzekering dekt onvoorziene kosten die u tijdens uw reis moet maken, bijvoorbeeld door diefstal of het kwijtraken van bagage, maar ook als u ziek wordt tijdens uw vakantie of uw vakantie eerder moet beëindigen.

Reisverzekering en/of annuleringsverzekering

Met onze voordelige doorlopende reisverzekeringen hoeft u nooit meer na te denken over uw verzekering als u op vakantie gaat. In plaats daarvan, kunt u zich op belangrijkere zaken focussen, zoals welke badkleding u meeneemt op vakantie. Met onze handige online module kunt u precies kiezen welke dekking u wenst, zodat u nooit betaalt voor iets wat u niet nodig heeft. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering, zodat u niet met lege handen staat als u onverhoopt uw vakantie moet annuleren. Bij ons zijn een reisverzekering en annuleringsverzekering ook los af te sluiten.

Wereldreisverzekering

Bent u een avonturier en gaat u backpacken of survivallen in het buitenland? Of gaat u op reis om te studeren, stage te lopen of als au-pair te werken? Dan is onze wereldreisverzekering echt wat voor u. Dit is een tijdelijke dekking, welke u afsluit voor een bepaald aantal maanden naar keuze. Ook deze verzekering kunt u helemaal naar uw wens aanvragen.

Zakenreis

Gaat u op zakenreis? Wij bieden voor werk gerelateerde reizen ook persoonlijke zakenreisverzekeringen aan. U kunt hierbij ook kiezen of u naast uw zakenreis, ook vakantiereizen wil meeverzekeren voor u of voor uw hele gezin.

Reis & recreatie verzekeringen

Gaat u op vakantie met uw caravan, kampeerauto of neemt u uw boot mee? Wij bieden het volledige scala aan reis- en recreatieverzekeringen aan, waardoor u al uw reis en recreatie verzekeringen in één overzichtelijk pakket heeft. 

Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!

Manon Sijm

Over Manon Sijm

Als enthousiaste jongeling is Manon een goede aanvulling voor het team van VerzekerVoordelig.nl. Manon is breed inzetbaar. Ze heeft namelijk een belangrijke rol binnen het team van de klantenservice maar weet ook veel over computers. Net als alle mensen binnen VerzekerVoordelig.nl probeert Manon u als klant van de juiste informatie over verzekeringen te voorzien. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties