×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Voordelig nieuwjaar! 10% korting op uw autoverzekering!

Voordelig nieuwjaar! 10% korting op uw autoverzekering!

dinsdag 5 januari 2016 - door Maaike Buijsman

Om het nieuwe jaar goed te beginnen bieden wij u 10% korting op nieuwe autoverzekeringen van onder andere de volgende verzekeraars: Allianz, A.S.R., Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale Nederlanden en Reaal.


Nieuwe autoverzekeringen die in de periode van 1 januari tot en met 29 februari 2016 worden aangevraagd krijgen automatisch een korting van 10% op de premie. De ingangsdatum van de verzekeringen dient in of na de actieperiode te liggen.


Bereken snel via onze site hoeveel u straks betaalt voor uw nieuwe autoverzekering en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u de verzekering direct online afsluiten? Uiteraard kan dit ook.


Mocht u nu vragen hebben, bel dan met een van onze medewerkers op telefoonnummer 0228-511211, zij helpen u graag op weg!

Maaike Buijsman

Geschreven door Maaike Buijsman

Als adviseur binnen de klantenservice verschaft Maaike hulp en advies aan onze klanten. Maaike probeert haar jarenlange ervaring op het gebied van verzekeren op een eenvoudige manier te delen via haar blogs. "Met veel enthousiasme beantwoord ik al uw vragen over verzekeren. Vergeet dus vooral niet te reageren!", aldus Maaike.