×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » VerzekerVoordelig.nl al 10 jaar vertrouwd op internet

VerzekerVoordelig.nl al 10 jaar vertrouwd op internet

dinsdag 30 maart 2010
Dit jaar zijn wij 10 jaar zeer succesvol actief op internet. Door het vertrouwen van onze klanten in VerzekerVoordelig.nl is dit succes zich steeds meer gaan uitbreiden.

Dit jaar zijn wij 10 jaar zeer succesvol actief op internet. Door het vertrouwen van onze klanten in VerzekerVoordelig.nl is dit succes zich steeds meer gaan uitbreiden. Onze klant is koning en dat al 10-tallen jaren lang.
 

Professionele klantenservice

Onze klantenservice is zeer belangrijk voor ons en tevens voor het vertrouwen van onze klanten in VerzekerVoordelig.nl. De klant moet goed geholpen en geïnformeerd kunnen worden over allerlei zaken. Onze professionele klantenservice staat altijd voor u klaar. Via de telefoon, live chat of e-mail staan zij u graag te woord. Het team van VerzekerVoordelig.nl verzekert u dat u ook de komende 10 jaar weer op ons kunt vertrouwen.
 

Klantervaringen

Klantervaringen zijn voor ons hét hulpmiddel om te beoordelen hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zijn dan ook heel blij dat veel van onze klanten de afgelopen jaren hun mening hebben laten horen. Uw mening zorgt ervoor dat wij ons verder kunnen ontwikkelen in de toekomst. Laat hier uw klantervaring achter of lees de ervaringen van onze klanten.
 

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van onze feestelijke jubileumkortingen!