×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Vergelijk nu online zorgverzekeringen!

Vergelijk nu online zorgverzekeringen!

zaterdag 24 november 2018 - door Manon Sijm

Vergelijk nu online zorgverzekeringen!

Via onze website is het nu mogelijk om zorgverzekeringen voor 2019 te vergelijken. Maak snel een vergelijking en zie wat u kunt besparen!

Online vergelijken

Via onze handige online module kunt u zorgverzekeringen vergelijken op basis van uw persoonlijke wensen. Zo kunt u onder andere aangeven of u gedeeltelijke of vrije zorgkeuze wenst, in de hele wereld verzekerd wil zijn of alleen in Europa en of u aanvullend verzekerd wil zijn voor bijvoorbeeld fysiotherapie en/of tandheelkunde. U kunt na het berekenen de voorwaarden van meerdere zorgverzekeraars naast elkaar zetten, door deze aan te vinken en op ‘details vergelijken’ te klikken. Zo kunt u precies zien wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen en zo een weloverwogen keuze maken.

Vergelijken loont!

Het vergelijken van zorgverzekeringen loont; 75% van de premiebetalers is onnodig duur verzekerd. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft berekend dat er in 2018 zo’n 44,2 miljoen euro is bespaard doordat mensen zijn overgestapt van zorgverzekeraar. Dit, terwijl slecht 6,71% van de mensen is overgestapt. Maak daarom nu een vergelijking en zie wat u kunt besparen!

Manon Sijm

Over Manon Sijm

Als enthousiaste jongeling is Manon een goede aanvulling voor het team van VerzekerVoordelig.nl. Manon is breed inzetbaar. Ze heeft namelijk een belangrijke rol binnen het team van de klantenservice maar weet ook veel over computers. Net als alle mensen binnen VerzekerVoordelig.nl probeert Manon u als klant van de juiste informatie over verzekeringen te voorzien. Lees verder

Reacties

J.H.Baltus zegt: op 26-11-2018 om 18:15
Ik zou graag offerte krijgen van univezorg met collectiviteits korting Mr.10-09.1933 Mv.3-07.1937