×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Reisadvies Turkije aangescherpt

Reisadvies Turkije aangescherpt

dinsdag 14 maart 2017 - door Evert Korse

Reisadvies Turkije aangescherpt

Sinds 11 maart 2017 zijn er diplomatieke spanningen tussen Turkije en Nederland. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een aangescherpt reisadvies afgegeven. Zij adviseren om in heel Turkije alert te zijn en samenscholingen en drukke plaatsen te mijden. Volg voor de meest recente reisadviezen de informatie op de website van de Rijksoverheid.

Gedekt via de reisverzekering?

Reist u naar Turkije? Dan bent u op dit moment gedekt via de reisverzekering. Is er sprake van gedwongen oponthoudt door bijvoorbeeld staking en moet u daardoor langer blijven dan gepland? Dan dekt de reisverzekering de extra reis- en verblijfskosten. De reisverzekering blijft geldig tot terugkeer in Nederland.

Annuleren?

De spanningen tussen Nederland en Turkije zijn op veel reis- en annuleringsverzekeringen geen geldige reden om een reis naar Turkije te annuleren. Er zijn echter wel annuleringsverzekeringen die hiervoor dekking bieden, mits deze verzekering is afgesloten vóór 11 maart 2017. Twijfelt u of uw verzekering dekking biedt bij annulering? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!

Evert Korse

Over Evert Korse

Evert is al jarenlang werkzaam bij VerzekerVoordelig.nl en heeft als verzekeringsadviseur daarom ook een belangrijke taak binnen het bedrijf. Door zijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen, weet hij situaties vaak snel in te schatten. Met het verspreiden van waardevolle informatie via zijn blogs, probeert Evert u een extra steun in de rug te bieden bij het afsluiten van de juiste verzekering. Lees verder

Reacties

http://tzdexafm.com zegt: op 24-4-2017 om 16:37
http://tzdexafm.com