×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Prijsverhoging ANWB wegenwachtservice ontvangen? Kies voor het voordeligste alternatief!

Prijsverhoging ANWB wegenwachtservice ontvangen? Kies voor het voordeligste alternatief!

woensdag 17 september 2014 - door Evert Korse

Pechhulp VerzekerVoordelig.nl

Onlangs heeft de ANWB bekend gemaakt dat de prijs voor de wegenwachtservice in 2015 flink omhoog gaat. Bij VerzekerVoordelig.nl kunt u terecht voor een veel voordeliger alternatief met een dekking welke minstens zo goed is.

Bespaar tot wel 55 euro per jaar

De prijs voor de wegenwachtservice bij de ANWB met een dekking in Nederland inclusief de eigen woonplaats bedraagt in 2015 € 95,-. Dat is een prijsverhoging van € 15,-. Voor een zelfde dekking betaalt u bij VerzekerVoordelig.nl slechts € 59,29 per jaar. Dit levert u al snel een besparing op van € 35,- per jaar. Kiest u voor een Europa dekking dan kan deze besparing zelfs oplopen tot ruim € 55,- per jaar.

In onderstaande vergelijking treft u de prijsverschillen tussen de grootste aanbieders van een Pechhulpservice. Hierbij is uitgegaan van een auto met bouwjaar 2005.

Nederland

excl woonplaats

Nederland

incl woonplaats

Europa

excl woonplaats

Europa

incl woonplaats

VerzekerVoordelig.nl € 36,91 € 59,29 € 70,18 € 87,73
ANWB € 55,00 € 95,00 € 83,00 € 143,00
Bovag € 65,00 € 72,50 € 87,50 € 95,00
Route Mobiel - € 79,90 - € 111,75

Zeg uw huidige pechhulpservice tijdig op

Met ons handige opzegformulier kunt u eenvoudig uw pechhulp(verzekering) bij uw huidige aanbieder opzeggen. Let op dat u uw ANWB abonnement en/of lidmaatschap vóór 15 november van het lopende jaar opzegt. Route Mobiel kunt u na een jaar maandelijks opzeggen.

Eenvoudig aanvragen

Wilt u gebruik maken van de vele voordelen van VerzekerVoordelig.nl?

U kunt uw voordelige premie eenvoudig berekenen via onze website en de uitgebreide dekkingen inzien. Maak vandaag nog uw berekening en bespaar op uw pechhulpverzekering.

Evert Korse

Over Evert Korse

Evert is al jarenlang werkzaam bij VerzekerVoordelig.nl en heeft als verzekeringsadviseur daarom ook een belangrijke taak binnen het bedrijf. Door zijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen, weet hij situaties vaak snel in te schatten. Met het verspreiden van waardevolle informatie via zijn blogs, probeert Evert u een extra steun in de rug te bieden bij het afsluiten van de juiste verzekering. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties