×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Overzicht zorgpremies 2017

Overzicht zorgpremies 2017

zaterdag 19 november 2016 - door Evert Korse

Overzicht zorgpremies 2017De zorgverzekeraars hebben hun premies voor 2017 bekend gemaakt. Hieronder vindt u een overzicht met alle premies. Wat u waarschijnlijk meteen opvalt, wanneer u het schema bekijkt, is dat de premies fors gestegen zijn.

Stijging van de premies

Wij verwachten dat de stijging van het besteedbaar inkomen van Nederlandse huishoudens dit jaar met gemiddeld ongeveer 3 procent zal stijgen ten opzichte van 2015. Deze stijging zal in 2017 ten opzichte van 2016 waarschijnlijk niet veel hoger zijn. Zoals u in de tabel kunt zien zijn de zorgpremies in 2017 ten opzichte van 2016 tot wel 13,5 procent gestegen. Het is zeer zorgwekkend dat de premies voor de zorgverzekering jaarlijks veel harder stijgen dan het bedrag dat mensen jaarlijks te besteden hebben.

Evert Korse

Over Evert Korse

Evert is al jarenlang werkzaam bij VerzekerVoordelig.nl en heeft als verzekeringsadviseur daarom ook een belangrijke taak binnen het bedrijf. Door zijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen, weet hij situaties vaak snel in te schatten. Met het verspreiden van waardevolle informatie via zijn blogs, probeert Evert u een extra steun in de rug te bieden bij het afsluiten van de juiste verzekering. Lees verder