×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Op wereldreis? Studie, stage of werk in het buitenland? Ik wil verzekerd zijn!

Op wereldreis? Studie, stage of werk in het buitenland? Ik wil verzekerd zijn!

maandag 24 augustus 2015 - door Evert Korse

Op wereldreis? Studie, stage of werk in het buitenland? Ik wil verzekerd zijn!Gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Zorg er dan voor dat u goed verzekerd bent. Een reisverzekering wordt meestal afgesloten voor een vakantie. Gaat u op wereldreis? De maximale reisduur op een standaard reisverzekering is in veel gevallen niet toereikend wanneer het een dergelijk uitstapje betreft. Ook wanneer u voor stage, studie of vrijwilligerswerk naar het buitenland vertrekt is de dekking op een  standaard reisverzekering meestal niet voldoende. Wij bieden u hiervoor een passende oplossing. Hoe dit werkt leggen wij u hieronder uit.


Wereldreis, studeren en werken

Gaat u voor een langere periode naar het buitenland bijvoorbeeld om te studeren, stagelopen, backpacken, rondreizen of voor vrijwilligerswerk? Dan geeft de wereldreisverzekering een ideale uitweg. Hiermee worden alle soorten lange verblijven in het buitenland verzekerd. Naast het reizen is namelijk ook (vrijwilligers)werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd. Voor sommige beroepen wordt wel een toeslag op de premie berekend.


Door de flexibele opbouw van de wereldreisverzekering kunt u de verzekering helemaal op maat en naar eigen wens samenstellen. De verzekering is af te sluiten per maand tot maximaal 24 maanden. En komt u eerder terug dan gepland? Geen probleem! U krijgt de premie voor niet gereisde maanden terug.


Medische kosten

Een ziekenhuisopname in het buitenland kan tot torenhoge kosten leiden omdat de zorgverzekering in Nederland vaak niet alles vergoedt. Meer informatie over dit onderwerp kunt u terugvinden in mijn eerdere blog: ‘Worden mijn medische kosten in het buitenland vergoed?’.


Met de dekking ‘Medische kosten’ op uw reisverzekering kunt u het betreffende risico afdekken. In de aanvraag kiest u zelf of de medische kosten volledig of aanvullend meeverzekerd moeten worden op reisverzekering. Om u te helpen in de keuze is een handig adviesschema opgesteld. Daarnaast adviseren wij u ook de huidige zorgverzekeraar te raadplegen over de dekking op uw zorgverzekering.


Aanvullend of Volledig

Bij Medische Kosten Aanvullend bent u verzekerd voor de medische kosten als aanvulling op de Nederlandse zorgverzekering. Met ‘Volledig’ heeft u recht op vergoeding van alle medische kosten in nood, ook wanneer er geen sprake is van een Nederlandse zorgverzekering.


Jongerenkorting

Iedere verzekerde onder 27 jaar op de polis krijgt 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen. Als u de dekking Bagage Comfort of Premium kiest, dan ontvangt u zelfs 15% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen.


Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!


Evert Korse

Over Evert Korse

Evert is al jarenlang werkzaam bij VerzekerVoordelig.nl en heeft als verzekeringsadviseur daarom ook een belangrijke taak binnen het bedrijf. Door zijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen, weet hij situaties vaak snel in te schatten. Met het verspreiden van waardevolle informatie via zijn blogs, probeert Evert u een extra steun in de rug te bieden bij het afsluiten van de juiste verzekering. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties