×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Nu ook een risicoverzekering voor risicovolle doelgroep

Nu ook een risicoverzekering voor risicovolle doelgroep

vrijdag 31 oktober 2014 - door Evert Korse

Heeft u onlangs een aanvraag ingediend voor een overlijdensrisicoverzekering en een afwijzing of verhogingsvoorstel ontvangen van een maatschappij omdat u lijdt (of heeft geleden) aan een kwaal of ernstige aandoening? Dan biedt VerzekerVoordelig.nl u nu een alternatief.


Wat kunnen wij u bieden

VerzekerVoordelig.nl biedt u de zogeheten ORV+ verzekering. Deze overlijdensrisicoverzekering is speciaal voor personen met aandoeningen zoals diabetes, ademhalingsproblemen, een hoog cholesterol, hart- en vaatziekte, depressie, overgewicht, taaislijmziekte, nieraandoening en dergelijke. Ook personen die drugs gebruiken, een tumor hebben of behandeld zijn tegen kanker kunnen een aanvraag  bij ons indienen voor de ORV+.


Welke dekkingskeuze heeft u?

U kunt kiezen voor een verzekerd bedrag tot € 3.000.000,-. De dekking kan zowel gelijkblijvend als annuïteir dalend of lineair dalend zijn. De dekking is mogelijk voor minimaal 1 maand en maximaal 10 jaar (120 maanden). Verpanding van de polis aan een hypotheek is helaas niet mogelijk.


Uw premie indicatie opvragen

Heeft u interesse in de ORV+ verzekering? Neem vandaag nog contact op met een van onze klantenservice voor het opvragen van een premie indicatie.


Evert Korse

Over Evert Korse

Evert is al jarenlang werkzaam bij VerzekerVoordelig.nl en heeft als verzekeringsadviseur daarom ook een belangrijke taak binnen het bedrijf. Door zijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen, weet hij situaties vaak snel in te schatten. Met het verspreiden van waardevolle informatie via zijn blogs, probeert Evert u een extra steun in de rug te bieden bij het afsluiten van de juiste verzekering. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties