×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Een terugblik op 2017 door onze directeur

Een terugblik op 2017 door onze directeur

zaterdag 13 januari 2018 - door Klaas Kroezen sr.

Een terugblik op 2017 door onze directeurHet jaar 2018 is inmiddels van start gegaan en daarom blikken wij terug op ons 2017. Ik ben er trots op dat wij in het afgelopen jaar ons serviceniveau nog meer hebben kunnen verhogen door de introductie van een nieuw voordeelpakket in combinatie met een digitale polismap.

Uw eigen digitale polismap

In het jaar 2017 is VerzekerVoordelig.nl uitgegroeid tot een supermoderne assurantietussenpersoon op internet. Alle klanten hebben een eigen digitale polismap gekregen die zij via een app op hun mobiel kunnen openen. Schades, adres- en andere wijzigingen zijn heel eenvoudig digitaal te melden. Geen lange formulieren meer intikken en de reeds bekende gegevens worden automatisch zichtbaar.

Een nieuw voordeelpakket

Ook is het nu mogelijk om met een paar gegevens acht verschillende verzekeringen af te sluiten in één voordeelpakket. Met als uitgangspunt prima dekkingen voor een scherpe prijs en begeleiding van onze hoog gewaardeerde klantenservice. Vele klanten waarderen deze service door hun hele particuliere verzekeringspakket bij ons onder te brengen.

Vooruitgang in 2017

In 2000 heb ik de overstap gemaakt van assurantietussenpersoon werkend vanuit een fysiek kantoor, naar een 100% digitaal kantoor. Daarbij heb ik altijd de doelstelling gehad om ons serviceniveau te verhogen en tegelijkertijd voor de klanten aantrekkelijke premies te behouden. Dit bleek, mede door de starre traditionele houding van de verzekeringsmaatschappijen, lang niet altijd eenvoudig. Daarom ben ik zeer trots op de vooruitgang die wij in zowel de voorgaande jaren, als in 2017 hebben geboekt.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Mocht u uw eigen digitale polismap nog niet hebben geactiveerd dan kunt u uzelf hier registreren. Wilt u onderzoeken of u misschien kunt profiteren van ons nieuwe voordeelpakket, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0228-511211.
 

Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!

Klaas Kroezen

Over Klaas Kroezen

Sinds de oprichting van VerzekerVoordelig.nl in 1991 is onze algemeen directeur Klaas Kroezen zeer betrokken geweest bij het bedrijf. Klaas zorgt voor een streven binnen VerzekerVoordelig.nl dat gericht is op maximale service naar u als klant. Daarnaast houdt hij u graag op de hoogte van actuele onderwerpen omtrent verzekeringen. Lees verder

Reacties

Pierre Baas zegt: op 13-1-2018 om 11:47
Beste Klaas, De beste wensen voor 2018. Vraag zou jij voor EFD Noord de assurantieclub voor Friesland, Groningen en Drenthe een lezing willen verzorgen. Insteek 100 digitaal werken met als verzekervoordeling.nl als voorbeeld? Hoor graag. Pierre 0645662944