×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Directeur VerzekerVoordelig.nl met de Iceman de Kilimanjaro op!

Directeur VerzekerVoordelig.nl met de Iceman de Kilimanjaro op!

zaterdag 21 december 2013 - door Evert Korse
Onze directeur Klaas Kroezen is deze maand 65 jaar geworden en gaat een van de grootste uitdagingen in zijn leven aan. Voor de medische begeleiding worden nog sponsors gezocht.
Wim Hof aka The Iceman

25 personen testen Wim Hof Methode door in 3 dagen alleen gekleed in korte broek de Kilimanjaro te beklimmen.

Wim Hof, 'de Iceman', gaat 26 januari 2014 met een groep van 25 mannen en vrouwen, jong en oud, gezond en ziek (o.a. lijden deelnemers aan kanker, MS, ziekte van Crohn, Reuma en Hartproblemen) voor medisch onderzoek in drie dagen de bijna 6000 meter hoge Kilimanjaro beklimmen. Het gaat dus zeker niet om topatleten maar om mensen die het normaal al wordt afgeraden om de Kilimanjaro in het gebruikelijke tempo van vijf tot acht dagen te beklimmen. Hierbij is het gevaar 'hoogteziekte'. Dit is een zeer serieuze aandoening en een hoogte-ongetraind lichaam binnen 3 dagen van onder zee niveau naar 6000 meter hoogte laten stijgen kan letterlijk levensgevaarlijk zijn.

Directeur VerzekerVoordelig.nl gaat mee.

Eén van de deelnemers is onze deze maand 65 geworden directeur van VerzekerVoordelig.nl Klaas Kroezen. Onder het motto '65 jaar jong' wil hij mee helpen aan te tonen dat de Wim Hof Methode (WHM) voor iedereen mogelijk is. De theorie van de WHM is dat iedereen door ademhalingsoefeningen gecombineerd met koude training het eigen immuunsysteem en autonome zenuwstelsel kan beïnvloeden.

SPONSORS gevraagd

Help mee om de benodigde 25.000 USD bij elkaar te krijgen voor onderzoek naar de Wim Hof Methode, die mensen met uiteenlopende ziektes helpt om beter met zijn/haar aandoening om te gaan.

Evert Korse

Over Evert Korse

Evert is al jarenlang werkzaam bij VerzekerVoordelig.nl en heeft als verzekeringsadviseur daarom ook een belangrijke taak binnen het bedrijf. Door zijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen, weet hij situaties vaak snel in te schatten. Met het verspreiden van waardevolle informatie via zijn blogs, probeert Evert u een extra steun in de rug te bieden bij het afsluiten van de juiste verzekering. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties