×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » De afgelopen 10 jaar....

De afgelopen 10 jaar....

dinsdag 30 maart 2010
10 jaar geleden heeft VerzekerVoordelig.nl ervoor gekozen om verzekeringen via het internet aan te bieden. Uiteindelijk werd er een geheel nieuwe site ontworpen die tot op de dag van vandaag zeer druk bezocht wordt.

10 jaar geleden heeft VerzekerVoordelig.nl ervoor gekozen om verzekeringen via het internet aan te bieden. Er werd een internetsite opgezet met een overzicht van verschillende verzekeringen. Daarmee werden een paar verzekeringen verkocht en dit werden er steeds meer. Uiteindelijk werd er een geheel nieuwe site ontworpen die tot op de dag van vandaag zeer druk bezocht wordt.
 

Verzekeringsproducten

Het aantal producten wat wordt aangeboden door VerzekerVoordelig.nl groeit nog altijd. Het begon met een aantal aanbieders maar het assortiment verzekeringen van VerzekerVoordelig.nl breidt zich steeds meer uit. Neem bijvoorbeeld onze overlijdensrisicoverzekering. Een aantal jaar geleden had VerzekerVoordelig.nl maar twee of drie aanbieders voor deze verzekering. Inmiddels is dit uitgebreid naar 20 eersteklas aanbieders. Door dit uitgebreide aanbod bent u verzekerd van de beste verzekeringen met de scherpste premies!
 

Premievergelijking

Besparen op uw verzekeringen, dat is wat u wilt. Op onze internetsite kunt u op een zeer snelle en eenvoudige wijze premies vergelijken voor alle particulieren verzekeringen. U weet direct wat u betaalt voor de verzekering van uw keuze en kunt de verzekering online afsluiten. Zoals wij eerder aan u gemeld hebben bieden wij een zeer breed assortiment verzekeringen aan. Nu wij 10 jaar actief zijn op het internet, vieren wij dit met feestelijke jubileumkortingen. Bij VerzekerVoordelig.nl kunt u zich online snel en goedkoop verzekeren!
 

Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van onze feestelijke jubileumkortingen!