×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » Begin 2018 goed verzekerd!

Begin 2018 goed verzekerd!

zaterdag 6 januari 2018 - door Manon Sijm

Begin 2018 goed verzekerd!

Het nieuwe jaar is begonnen. Wij hopen dat u een geweldig jaar tegemoet gaat! Om een zo zorgeloos mogelijk jaar te hebben, is het fijn om te weten dat u goed verzekerd bent. Toch hebben veel mensen verzekeringen lopen bij verschillende maatschappijen, waardoor ze soms niet meer weten hoe en waarvoor ze verzekerd zijn. Hoe handig zou het zijn om al deze verzekeringen onder één dak te hebben mét de meest uitgebreide dekkingen en de voordeligste premie?

Alles in één pakket

Wij vergelijken meerdere aanbieders om de meest volledige en voordelige verzekeringen voor u af te sluiten. U kunt zelf een pakket samenstellen door te beslissen welke verzekeringen u hierin wilt opnemen. U kunt de volgende verzekeringen in het pakket opnemen: inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, ongevallen-, auto-, bromfiets- en reisverzekering. Hoe meer verzekeringen u opneemt in dit pakket, hoe meer korting u krijgt. Na het afsluiten van dit pakket is het mogelijk om verzekeringen toe te voegen of verzekeringen apart te beëindigen.

Polismap

Uw verzekeringen zijn altijd inzichtelijk in uw eigen polismap via uw browser en een app op uw mobiel. Zo kunt u waar u ook bent precies inzien waarvoor u verzekerd bent. U kunt in deze polismap ook gemakkelijk schades melden, wijzigingen doorgeven en verzekeringen beëindigen.

Vrijblijvende offerte

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice (0228-511211). Zij stellen een pakket voor u samen op basis van uw wensen en behoeften.

Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!

Manon Sijm

Over Manon Sijm

Als enthousiaste jongeling is Manon een goede aanvulling voor het team van VerzekerVoordelig.nl. Manon is breed inzetbaar. Ze heeft namelijk een belangrijke rol binnen het team van de klantenservice maar weet ook veel over computers. Net als alle mensen binnen VerzekerVoordelig.nl probeert Manon u als klant van de juiste informatie over verzekeringen te voorzien. Lees verder

Reacties

Er zijn nog geen reacties