×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » 3 belangrijke wijzigingen op uw woonverzekering

3 belangrijke wijzigingen op uw woonverzekering

woensdag 13 april 2016 - door Stefan Bakker

3 belangrijke wijzigingen op uw woonverzekeringEr zijn verschillende redenen te bedenken waarom uw woonsituatie zou kunnen wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen naar een andere woning, het krijgen van een kindje, samenwonen, scheiden, of het verbouwen van uw onderkomen. Deze veranderingen zorgen er ook voor dat u uw woonverzekering dient aan te passen. Wij zetten 3 eventuele wijzigingen kort op een rij.


#1 Verhuizen

Op het moment dat u wordt ingeschreven op een ander adres, dient het adres op de polis van uw verzekering ook aangepast te worden. Veel mensen gaan ervan uit dat dit bij een verhuizing automatisch gaat, maar dat is helaas niet het geval. U dient deze wijziging dus zelf aan uw verzekeraar door te geven.


#2 Verbouwen

Een opstalverzekering wordt met name bepaald aan de hand van de waarde uw huis. Gaat u de woning verbouwen? Dan is het aan te raden het verzekerde bedrag op de polis van uw opstalverzekering te laten wijzigen. Doet u dit niet, dan krijgt u in geval van totaalverlies van de woning niet de volledige waarde van de woning krijgt uitgekeerd.


#3 Gezinsuitbreiding

Is er sprake van een gezinsuitbreiding? Dan wordt het risico voor de verzekeraar vergroot, wat uiteindelijk invloed heeft op de premie van uw woonverzekering. Heeft u een dergelijke wijziging niet doorgegeven aan uw verzekeraar op het moment van schade? Dan kan de verzekeraar besluiten om het schadebedrag niet volledig uit te keren.


Bovenstaande wijzigingen kunt u snel en eenvoudig online doorgeven via de website van VerzekerVoordelig.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon (0228-511211) of Whatsapp (06 19 30 16 25).


Wat vindt u van dit artikel? Laat het ons weten!


Stefan Bakker

Over Stefan Bakker

Als online marketeer is Stefan verantwoordelijk voor het uitdenken en uitvoeren van de online marketingstrategie binnen VerzekerVoordelig.nl. Stefan richt zich volledig op de optimalisatie van dienstverlening die wij als bedrijf aan klanten willen bieden. Net als alle mensen binnen VerzekerVoordelig.nl probeert Stefan u als klant van de juiste informatie over verzekeringen te voorzien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties