×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws » 10% kortingsactie op autoverzekering verlengd!

10% kortingsactie op autoverzekering verlengd!

dinsdag 8 maart 2016 - door Maaike Buijsman

Goed nieuws! Onze 10% kortingsactie op alle nieuwe autoverzekeringen is verlengd. Tot en met 31 maart 2016 blijven wij u 10% korting aanbieden op een nieuwe autoverzekering van de volgende verzekeringsmaatschappijen: Allianz, A.S.R., Avero Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale Nederlanden en Reaal.


Maak snel via onze site een berekening voor een voordelige autoverzekering. De 10% korting is automatisch verwerkt in de berekening.

De actie geldt voor alle nieuwe aanvragen voor autoverzekering tot en met 31 maart 2016. De ingangsdatum van de verzekering dient in of na de actieperiode te liggen.


Voor vragen of meer informatie helpen onze medewerkers van de klantenservice u graag verder. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0228-511211 of via de e-mail: klantenservice@verrzekervoordelig.nl.Maaike Buijsman

Geschreven door Maaike Buijsman

Als adviseur binnen de klantenservice verschaft Maaike hulp en advies aan onze klanten. Maaike probeert haar jarenlange ervaring op het gebied van verzekeren op een eenvoudige manier te delen via haar blogs. "Met veel enthousiasme beantwoord ik al uw vragen over verzekeren. Vergeet dus vooral niet te reageren!", aldus Maaike.