×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Aankomende week wordt het een stuk kouder in Nederland. Veel mensen kruipen met dit koude weer gezellig voor de openhaard. Ieder jaar vinden er 2000 schoorsteenbranden plaats. Hoe dit komt, wat u moet doen bij een schoorsteenbrand en wat uw opstalverzekering vergoedt leest u in dit artikel.
Ieder seizoen gaan meer dan een miljoen Nederlanders op wintersport. Een groot aantal van deze mensen krijgt dan te maken met een ongeval. Daarom is het verstandig om u goed te verzekeren voor u op reis gaat. In dit artikel leest u meer over onze reisverzekering met wintersportdekking.
Het is u hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan, op donderdag 18 januari woedde er een hevige storm over Nederland. Het Verbond van Verzekeraars schat de schade voor particulieren aan auto’s en huizen op 90 miljoen. Welke verzekeringen u kunt inschakelen als u ook schade heeft geleden, leest u hier.
Opnieuw gaan de premies van autoverzekeringen stijgen. Verzekeraars lijden namelijk al jaren verlies op hun autoverzekeringen. In 2016 stonden ze in totaal 450 miljoen euro in de min. Hoe dit komt leest u in dit artikel.
Het jaar 2018 is inmiddels van start gegaan en daarom blikken wij terug op ons 2017. Ik ben er trots op dat wij in het afgelopen jaar ons serviceniveau nog meer hebben kunnen verhogen door de introductie van een nieuw voordeelpakket in combinatie met een digitale polismap.
De eerste week van 2018 is alweer achter de rug. Elk jaar worden er vlak na de jaarwisseling flink wat schades als gevolg van vuurwerk en vandalisme gemeld. Hoe groot de geschatte schade dit jaar precies is en wat u kunt doen als u ook schade heeft opgelopen leest u in deze blog.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.