×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

De kouden dagen zitten erop. Grote kans dat uw motor de hele winter in de stalling heeft gestaan, dus het is weer tijd om uw motor rijklaar te maken! In dit artikel leest u wat u allemaal moet doen voor u uw eerste rit gaat maken. Wist u ook dat er een speciale motorverzekering bestaat met winterstop, waardoor u minder premie hoeft te betalen?
Het is Siberisch koud in Nederland en door de stevige oostenwind voelt het nog kouder aan. Het is al een aantal dagen zo koud dat er op veel plekken in het land zelfs geschaatst kan worden. Maar helaas kan de kou ook zorgen voor forse schade aan uw woning. Lees hier wat de verzekering vergoedt.
Wij krijgen geregeld vragen over schadevrije jaren. Voor veel mensen is hier veel onduidelijkheid over. In dit artikel krijgt u onder andere antwoord op de vraag of u schadevrije jaren op meerdere voertuigen kan gebruiken, of u schadevrije jaren van uw bromfiets kan gebruiken op uw autoverzekering en wie de schadevrije jaren krijgt na een scheiding.
Een dier dat plotseling oversteekt kan flinke schade aan uw auto veroorzaken. Sommige mensen wijken in een reflex uit. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties en kan ook invloed hebben op de schadeafhandeling van de maatschappij. Wie de schade vergoedt hangt ook af van hoe u verzekerd bent en of het om een huisdier of een wild dier gaat.
Als uw kind de leeftijd van 18 jaar bereikt, is hij of zij officieel volwassen. Bij het bereiken van deze leeftijd horen een aantal nieuwe verantwoordelijkheden. Maar hoe zit het met de verzekeringen? Wij zetten voor u op een rijtje welke verzekeringen uw 18 jarige kind nodig heeft.
Februari is aangebroken en dit betekent dat Carnaval weer voor de deur staat. Veel mensen, vooral in het zuiden van het land, maken zich op voor een lang weekend feest. Maar wist u dat dieven ook extra actief zijn tijdens de Carnaval? Tijdens de Carnaval is de kans op een inbraak zelfs twee keer zo hoog.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.