×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Het zonnetje schijnt volop, maar dit betekent helaas ook dat bomen en grassen in bloei staan en er meer pollen in de lucht zitten. Twintig procent van de Nederlanders krijgt hierdoor een allergische reactie, bekend als hooikoorts. Welke middelen uw verzekering vergoedt leest u in dit artikel. Ook vindt u hier enkele tips ter preventie van de klachten.
Uit onderzoek van Veilig Verkeer Nederland (VVN) blijkt dat er steeds meer ongelukken gebeuren op de Nederlandse fietspaden. De explosieve toename van elektrische fietsen op deze fietspaden wordt hiervoor als oorzaak aangewezen.
Volgens het Verbond van Verzekeraars moet iedere auto verplicht een zwarte doos krijgen. Deze zwarte doos kan er namelijk voor zorgen dat na een ongeluk snel vastgesteld kan worden wat er gebeurd is en de aansprakelijkheid makkelijker bepaald kan worden. Dit zal zorgen voor een snellere (letsel)schadeafhandeling. Maar is zo’n zwarte doos echt nodig en hoe zit het met de privacy?
De zomer is in aantocht, het weer wordt zonniger en als u bij water woont, overweegt u misschien een boot aan te schaffen. Nu vraagt u zich af, heb ik hier een vaarbewijs voor nodig?
Een bootverzekering is niet wettelijk verplicht, maar zeker aan te raden. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Toch heeft 20% procent van de booteigenaren geen verzekering. In dit artikel leest u waarom het geen overbodige luxe is om een bootverzekering af te sluiten en welke verzekering wordt aangeraden voor uw boot.
U wilt uw auto verkopen dan kan dit een aantal vragen oproepen. Hoe zet u bijvoorbeeld uw autoverzekering stop? Komt er een andere auto voor in de plaatst? Bent u verzekerd als een potentiële koper een proefrit in uw auto maakt? Antwoord op deze vragen vindt u in dit artikel.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.