×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Veel mensen denken dat ze wel kunnen rijden na het nuttigen van alcohol. Toch komen er gemiddeld 130 mensen per jaar om in Nederland in het verkeer door alcohol gebruik. Daarnaast zijn er gemiddeld per jaar ook nog eens 4000 ernstig gewonden door alcohol in het verkeer. De straffen van rijden onder invloed zijn dan ook niet mis. Maar hoe zit het met uw verzekering?
Voor de meeste mensen is het kopen van een huis een van de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven. Ook voor alleenstaanden is het vaak mogelijk om een huis te kopen. Deze groep kiest er opvallend genoeg wel steeds minder vaak voor om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij hun hypotheek.
Het is fijn om te weten dat uw inboedel goed beveiligd is tegen diefstal, brand en overspanning, maar weet u dat een goed beveiligd huis ook voordeel kan hebben op de premie van uw inboedelverzekering? Door de kans op schade te verkleinen, verlenen veel maatschappijen korting. Hoe u hier voor in aanmerking komt leest u in dit artikel.
Stichting Informatie Systeem (CIS) is een organisatie die een landelijke database voor verzekeraars in beheer heeft. Aan de hand van de gegevens die zijn opgeslagen bij CIS over uw verzekeringsverleden zouden verzekeraars kunnen besluiten om u niet te accepteren.
In Nederland is een rijbewijs tien jaar geldig. Als de verloopdatum nadert, ontvangt u van de overheid een waarschuwing dat u uw rijbewijs moet verlengen. Helaas zien mensen dit bericht nog wel eens over het hoofd of vergeten zij hem alsnog tijdig te verlengen. Maar wist u dat rijden met een verlopen rijbewijs grote consequenties kan hebben?
Steeds meer mensen kopen tegenwoordig een elektrische auto. Op dit moment rijden er ongeveer 125.000 elektrische auto’s rond in ons land. Maar wist u dat de verzekeringspremie voor uw elektrische auto bij verschillende maatschappijen behoorlijk uiteen kan lopen?

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.