×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Veel mensen boeken hun vakantie ruim van te voren. Het zou daarom kunnen gebeuren dat tegen de tijd dat u op vakantie gaat, uw relatie is verbroken. De meeste mensen willen na het beëindigen van hun relatie niet meer samen op vakantie. Minimaal één van de twee zal zijn vakantie daarom moeten annuleren. Maar worden deze kosten ook gedekt door uw annuleringsverzekering?
Veel mensen trekken er van de zomer met de auto op uit om van de zon te genieten in landen als Duitsland, Italië en Frankrijk. Soms past niet alle bagage in de auto en is er een dakkoffer nodig om de extra spullen mee te nemen. Maar hoe is uw dakkoffer eigenlijk verzekerd?
De zomer is weer begonnen en dat is te merken ook! Het weer is al dagen heerlijk. Met dit mooie weer is het al snel druk op de Nederlandse stranden. Helaas zijn er vooral met mooi weer ook dieven actief op en rond het strand.
Bij een natuurramp is het voor verzekeraars niet mogelijk om iemand de schuld te geven van de schade. Bovendien is het risico op schade door een extreme natuurramp moeilijk in te schatten. Maar wist u dat hierdoor schade door extreem natuurgeweld meestal niet gedekt is?
Gaat u op reis? Dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Een reisverzekering dekt onvoorziene kosten die u tijdens uw reis moet maken, bijvoorbeeld door diefstal of het kwijtraken van bagage, maar ook als u ziek wordt tijdens uw vakantie of uw vakantie eerder moet beëindigen.
Een smart home kan uw leven veiliger en gemakkelijker maken. Zou dit kunnen betekenen dat de verzekeringspremie voor uw woonhuisverzekering omlaag gaat als u een smart home heeft? En hoe zit het met de beveiliging van smart homes?

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.