×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Jongeren hebben vaak nog weinig schadevrije jaren opgebouwd op hun autoverzekering. Dit maakt dat jongeren vaak nog geen no-claim korting genieten. Tevens hanteren verzekeraars een premieopslag voor jongeren, wat maakt dat de premies nog verder oplopen. Alsof dit nog niet genoeg is wordt de premie voor de autoverzekering na een schade voor jongeren vaak nog een stuk duurder.
Vanaf 1 september is de zo genoemde 'bpm belasting', welke u betaalt over een nieuwe of geïmporteerde auto of motor, gestegen. Hierdoor zult u in de toekomst fors meer moeten betalen voor een voertuig. Maar weet u dat dit ook gevolgen heeft voor uw verzekeringspremie?
Een groot deel van de kampeerders neemt hun eigen caravan mee naar de camping. Toch brengt het vervoeren van caravan helaas wel risico’s met zich mee. Iedere bezitter van een auto is verplicht deze minimaal WA te verzekeren, maar hoe zit het eigenlijk met uw caravan?
De hittegolf waar ons land mee te kampen heeft veroorzaakt een hoop gedoe. Het houdt niet op bij mensen en dieren, ook uw auto lijdt onder de hitte. Er is een kans dat uw auto problemen krijgt en zelfs beschadigd raakt in de hitte.
Of het nou om een scooter, motor, jetski, quad of auto gaat, gemotoriseerde voertuigen zijn een mooie manier om uzelf te vervoeren op vakantie. Het is in veel gevallen sneller en betrouwbaarder dan het openbaar vervoer, zeker in het buitenland. Een voertuig huren brengt wel het risico van oplichting met zich mee, in dit artikel leest u hoe u oplichting kan herkennen en voorkomen.
In de aankomende weken zullen weer veel Nederlanders op vakantie gaan. Sommigen zullen in eigen land blijven en andere zullen vakantie gaan vieren in verre oorden. Als u op vakantie bent, loopt u altijd het risico dat er iets misgaat. U kunt bijvoorbeeld ziek worden of uw spullen kunnen gestolen worden.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.