×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Uit onderzoek van de NOS op 19 oktober 2018 blijkt dat duizenden mensen rondrijden zonder geldig rijbewijs. Van deze mensen is het rijbewijs ongeldig verklaard, maar zij hebben dit rijbewijs vervolgens niet opgestuurd naar het CBR. Het rijden zonder geldig rijbewijs kan grote gevolgen hebben.
Wist u dat de verzekeringsmaatschappijen de premie voor uw verzekering ieder jaar flink kunnen aanpassen? Het kan dus zo zijn dat u opeens meer premie gaat betalen terwijl de dekking van de verzekering niet verandert. Met onze nieuwe polischeck service kunnen wij snel voor u uitzoeken of u niet te veel betaalt en of overstappen misschien loont.
Verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben gekozen voor een flinke premieverhoging van de recreatiewoning en centraal beheer is daar een van. Zij passen in sommige gevallen zelfs een premieverhoging van 100% toe! Hoog tijd dus om uw chalet- of stacaravanverzekering af te sluiten bij verzekervoordelig.nl
Bepaalde automodellen met een contactloze vergrendeling komen vanaf volgend jaar niet meer automatisch in aanmerking voor een diefstal- of schadeverzekering. Voor de mensen die deze beveiliging hebben op hun auto is dit wel even schrikken!
De afgelopen jaren zijn de premies op de overlijdensrisicoverzekeringen flink gedaald. De kans is groot dat u zichzelf nu afvraagt of u kunt besparen op uw reeds lopende overlijdensrisicoverzekering. In dit artikel leggen wij u uit of en hoe u kunt besparen.
Als beginnend student komt er een heleboel op je af, zeker als je ook besluit om op kamers te gaan wonen. Het is verstandig om na te denken over de verzekeringen die je wilt gaan afsluiten. Wij hebben de vijf belangrijkste verzekeringen voor uitwonende studenten op een rij gezet.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.