×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Jaarlijks stapt ongeveer 6% van de Nederlanders over van zorgverzekeraar. Echter, een veel groter deel kan besparen op de zorgverzekering. Maak voor 31 december een vergelijking om erachter te komen of ook u kunt besparen.
Wanneer u veel gebruik maakt van zorg die niet vanuit de basisverzekering wordt vergoed kunt u besluiten om een aanvullende verzekering af te sluiten. Wilt u meer zekerheid en is het voordeliger voor u om iedere maand iets meer premie te betalen? Dan is het kiezen voor een aanvullende zorgverzekering zeker een optie.
De vaste lasten voor huishoudens worden in 2019 een stuk hoger. Een grote factor die bijdraagt aan de deze verhoging van vaste lasten is de stijging van de verzekeringspremies. Een goed moment om eens te checken met hoeveel uw premies omhoog gaan en of u niet voordeliger uitkan.
Iedereen is verplicht om een basiszorgverzekering af te sluiten. Toch is het voor veel mensen onduidelijk hoe de zorgverzekering precies werkt. Wij leggen u uit hoe het zit met de basisverzekering, de aanvullende verzekering, het eigen risico en de eigen bijdrage.
In 2018 is er 44,2 miljoen euro is bespaard door de mensen die besloten over te stappen van zorgverzekering. Alle premies zijn bekend. Voor u dus hoog tijd om kritisch te kijken naar uw zorgverzekering. Wellicht kunt u ook geld besparen in 2019 door over te stappen.
Via onze website is het nu mogelijk om een vergelijking te maken voor uw zorgverzekering voor 2019. Maak snel een vergelijking en zie wat u kunt besparen!

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.