×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag:
8.30-17.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Begin 2018 goed verzekerd!

6 januari 2018
|Door Manon Sijm
Wij hopen dat u een geweldig jaar tegemoet gaat! Om een zo zorgeloos mogelijk jaar te hebben, is het fijn om te weten dat u goed verzekerd bent. Hoe handig zou het zijn om al deze verzekeringen onder één dak te hebben mét de meest uitgebreide dekkingen en de voordeligste premie?
Tot op heden zien we een groei in het aantal klanten dat overstapt van zorgverzekering. Ook zien we dat de afgelopen jaren steeds meer mensen pas na de kerst van zorgverzekering wisselen.
U heeft nog maar een aantal dagen de tijd om uw zorgverzekering te wijzigen. De afgelopen weken werden ons veel vragen gesteld betreffende de zorgverzekering. Wij hebben de 5 meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.
Veel maatschappijen hebben de dekkingen en premies voor de zorgverzekering gewijzigd. Zo bezuinigen veel maatschappijen op de vergoeding van een bril en fysiotherapie. Daarom is het verstandig om na te gaan of uw huidige zorgverzekering nog wel bij uw zorgbehoeftes past.
PostNL heeft op dit moment te maken met de drukste tijd van het jaar en ook de online webshops, zoals Bol.com, moeten veel extra bestellingen verwerken. Afgelopen week was het namelijk Black Friday en ook Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur. Maar soms gaat het mis met online bestellingen. Als u er bij een conflict met de webshop niet uitkomt dan kan uw rechtsbijstandverzekering u misschien helpen.
In sommige gevallen betaalt u voor zorg die vanuit de basisverzekering wordt gedekt een eigen bijdrage. De eigen bijdrage is niet hetzelfde als het eigen risico. Het verschil hiertussen en wanneer u welke moet betalen kunt u lezen in dit artikel.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.