Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Een dier dat plotseling oversteekt kan flinke schade aan uw auto veroorzaken. Sommige mensen wijken in een reflex uit. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties en kan ook invloed hebben op de schadeafhandeling van de maatschappij. Wie de schade vergoedt hangt ook af van hoe u verzekerd bent en of het om een huisdier of een wild dier gaat.
Als uw kind de leeftijd van 18 jaar bereikt, is hij of zij officieel volwassen. Bij het bereiken van deze leeftijd horen een aantal nieuwe verantwoordelijkheden. Maar hoe zit het met de verzekeringen? Wij zetten voor u op een rijtje welke verzekeringen uw 18 jarige kind nodig heeft.
Februari is aangebroken en dit betekent dat Carnaval weer voor de deur staat. Veel mensen, vooral in het zuiden van het land, maken zich op voor een lang weekend feest. Maar wist u dat dieven ook extra actief zijn tijdens de Carnaval? Tijdens de Carnaval is de kans op een inbraak zelfs twee keer zo hoog.
Aankomende week wordt het een stuk kouder in Nederland. Veel mensen kruipen met dit koude weer gezellig voor de openhaard. Ieder jaar vinden er 2000 schoorsteenbranden plaats. Hoe dit komt, wat u moet doen bij een schoorsteenbrand en wat uw opstalverzekering vergoedt leest u in dit artikel.
Ieder seizoen gaan meer dan een miljoen Nederlanders op wintersport. Een groot aantal van deze mensen krijgt dan te maken met een ongeval. Daarom is het verstandig om u goed te verzekeren voor u op reis gaat. In dit artikel leest u meer over onze reisverzekering met wintersportdekking.
Het is u hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan, op donderdag 18 januari woedde er een hevige storm over Nederland. Het Verbond van Verzekeraars schat de schade voor particulieren aan auto’s en huizen op 90 miljoen. Welke verzekeringen u kunt inschakelen als u ook schade heeft geleden, leest u hier.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.