×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag: 8.30-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-12.30 en 13.00-16.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

De vaste lasten voor huishoudens worden in 2019 een stuk hoger. Een grote factor die bijdraagt aan de deze verhoging van vaste lasten is de stijging van de verzekeringspremies. Een goed moment om eens te checken met hoeveel uw premies omhoog gaan en of u niet voordeliger uitkan.
Iedereen is verplicht om een basiszorgverzekering af te sluiten. Toch is het voor veel mensen onduidelijk hoe de zorgverzekering precies werkt. Wij leggen u uit hoe het zit met de basisverzekering, de aanvullende verzekering, het eigen risico en de eigen bijdrage.
In 2018 is er 44,2 miljoen euro is bespaard door de mensen die besloten over te stappen van zorgverzekering. Alle premies zijn bekend. Voor u dus hoog tijd om kritisch te kijken naar uw zorgverzekering. Wellicht kunt u ook geld besparen in 2019 door over te stappen.
Via onze website is het nu mogelijk om een vergelijking te maken voor uw zorgverzekering voor 2019. Maak snel een vergelijking en zie wat u kunt besparen!
Uit onderzoek van de NOS op 19 oktober 2018 blijkt dat duizenden mensen rondrijden zonder geldig rijbewijs. Van deze mensen is het rijbewijs ongeldig verklaard, maar zij hebben dit rijbewijs vervolgens niet opgestuurd naar het CBR. Het rijden zonder geldig rijbewijs kan grote gevolgen hebben.
Wist u dat de verzekeringsmaatschappijen de premie voor uw verzekering ieder jaar flink kunnen aanpassen? Het kan dus zo zijn dat u opeens meer premie gaat betalen terwijl de dekking van de verzekering niet verandert. Met onze nieuwe polischeck service kunnen wij snel voor u uitzoeken of u niet te veel betaalt en of overstappen misschien loont.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.