VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Een groot deel van de kampeerders neemt hun eigen caravan mee naar de camping. Toch brengt het vervoeren van caravan helaas wel risico’s met zich mee. Iedere bezitter van een auto is verplicht deze minimaal WA te verzekeren, maar hoe zit het eigenlijk met uw caravan?
De hittegolf waar ons land mee te kampen heeft veroorzaakt een hoop gedoe. Het houdt niet op bij mensen en dieren, ook uw auto lijdt onder de hitte. Er is een kans dat uw auto problemen krijgt en zelfs beschadigd raakt in de hitte.
Of het nou om een scooter, motor, jetski, quad of auto gaat, gemotoriseerde voertuigen zijn een mooie manier om uzelf te vervoeren op vakantie. Het is in veel gevallen sneller en betrouwbaarder dan het openbaar vervoer, zeker in het buitenland. Een voertuig huren brengt wel het risico van oplichting met zich mee, in dit artikel leest u hoe u oplichting kan herkennen en voorkomen.
In de aankomende weken zullen weer veel Nederlanders op vakantie gaan. Sommigen zullen in eigen land blijven en andere zullen vakantie gaan vieren in verre oorden. Als u op vakantie bent, loopt u altijd het risico dat er iets misgaat. U kunt bijvoorbeeld ziek worden of uw spullen kunnen gestolen worden.
Veel mensen boeken hun vakantie ruim van te voren. Het zou daarom kunnen gebeuren dat tegen de tijd dat u op vakantie gaat, uw relatie is verbroken. De meeste mensen willen na het beëindigen van hun relatie niet meer samen op vakantie. Minimaal één van de twee zal zijn vakantie daarom moeten annuleren. Maar worden deze kosten ook gedekt door uw annuleringsverzekering?
Veel mensen trekken er van de zomer met de auto op uit om van de zon te genieten in landen als Duitsland, Italië en Frankrijk. Soms past niet alle bagage in de auto en is er een dakkoffer nodig om de extra spullen mee te nemen. Maar hoe is uw dakkoffer eigenlijk verzekerd?

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.