VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Bepaalde automodellen met een contactloze vergrendeling komen vanaf volgend jaar niet meer automatisch in aanmerking voor een diefstal- of schadeverzekering. Voor de mensen die deze beveiliging hebben op hun auto is dit wel even schrikken!
De afgelopen jaren zijn de premies op de overlijdensrisicoverzekeringen flink gedaald. De kans is groot dat u zichzelf nu afvraagt of u kunt besparen op uw reeds lopende overlijdensrisicoverzekering. In dit artikel leggen wij u uit of en hoe u kunt besparen.
Als beginnend student komt er een heleboel op je af, zeker als je ook besluit om op kamers te gaan wonen. Het is verstandig om na te denken over de verzekeringen die je wilt gaan afsluiten. Wij hebben de vijf belangrijkste verzekeringen voor uitwonende studenten op een rij gezet.
Jongeren hebben vaak nog weinig schadevrije jaren opgebouwd op hun autoverzekering. Dit maakt dat jongeren vaak nog geen no-claim korting genieten. Tevens hanteren verzekeraars een premieopslag voor jongeren, wat maakt dat de premies nog verder oplopen. Alsof dit nog niet genoeg is wordt de premie voor de autoverzekering na een schade voor jongeren vaak nog een stuk duurder.
Vanaf 1 september is de zo genoemde 'bpm belasting', welke u betaalt over een nieuwe of geïmporteerde auto of motor, gestegen. Hierdoor zult u in de toekomst fors meer moeten betalen voor een voertuig. Maar weet u dat dit ook gevolgen heeft voor uw verzekeringspremie?
Een groot deel van de kampeerders neemt hun eigen caravan mee naar de camping. Toch brengt het vervoeren van caravan helaas wel risico’s met zich mee. Iedere bezitter van een auto is verplicht deze minimaal WA te verzekeren, maar hoe zit het eigenlijk met uw caravan?

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.