Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

De herfst is begonnen en dit betekent dat de weersomstandigheden verslechteren. Een grote groep motorrijders zal daarom besluiten om niet meer op de motor te stappen totdat de lente weer is aangebroken. Wij zetten een aantal zaken op een rij waar u rekening mee moet houden als u toch met de motor de weg op gaat in de herfst of winter.
Veel mensen raken in hun leven ooit eens betrokken bij een conflict in welke vorm dat ook. Een groot deel van deze mensen kan juridische hulp bij zo’n conflict niet betalen. Als u bij een mogelijk toekomstig conflict zeker wilt zijn van juridische hulp, kunt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten.
Orkaan Irma heeft zeer grote schade aangericht op een aantal Caribische eilanden. De orkaan heeft inmiddels ook de Verenigde Staten bereikt. Wat uw opties zijn wanneer u een vakantie heeft geboekt in een gebied waar een natuurramp gaat plaatsvinden, of wanneer u zich in het rampgebied bevindt, leest u in dit artikel. 
Vanaf 1 januari worden e-bikes die een snelheid kunnen behalen van 45 kilometer per uur gezien als bromfietsen. Vanaf 1 juli zijn bestuurders van een e-bike ook verplicht om op de gewone rijbaan te rijden wanneer er geen bromfietspad is. Wie zich niet aan deze regels houdt riskeert een bekeuring van 90 euro.
Steeds vaker komen cyberaanvallen voor die wereldwijd grote schade aanrichten. Omdat cyberaanvallen steeds meer schade veroorzaken, verwachten wij dat de vraag naar verzekeringen voor schades als gevolg van een cyberaanval snel zal gaan toenemen.
Veel autoverzekeraars staan huiverig tegenover het verzekeren van jongeren. Feit is namelijk dat jongeren over het algemeen meer brokken maken en een stuk roekelozer rijden. Dit is dan ook de reden dat veel autoverzekeraars een premietoeslag voor deze groep rekenen. Maar de verschillen tussen de maatschappijen zijn groot.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.