Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat de premie voor eenzelfde autoverzekering per postcode, huisnummer of zelfs huisnummertoevoeging kan verschillen. Hoe deze verschillen precies tot stand komen is niet helemaal duidelijk.
Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer uw autoverzekeringspremie vergeet te betalen, of dat het geld niet afgeschreven kan worden omdat er op dat moment niet voldoende geld op uw rekening staat. Toch worden de gevolgen van wanbetaling onderschat, en betalen steeds meer consumenten de premie voor hun voertuigverzekering te laat.
Buurtpreventie is een vorm van criminaliteit bestrijding waarin de politie, gemeente en bewoners samenwerken. Sinds de opkomst van de smartphone is het veel gemakkelijker voor gewone burgers om zelf in grote groepen de strijd tegen de criminaliteit aan te gaan, dit doen veel burgers dan ook.
Na een lange en heftige verkiezingsstrijd is Donald Trump inmiddels de nieuwe president van de Verenigde Staten geworden. Enkele uren na dat hij president werd, heeft hij al een aantal documenten getekend waardoor het proces om Obamacare af te schaffen in werking wordt gezet.
Door ijzel was het een aantal dagen spekglad op de weg. Op 7 januari zijn er alleen al 450 ongevallen gebeurd. Met ijzel is de kans op een verkeersongeval vele malen groter, maar toch gaan veel mensen gewoon de weg op. Wie is er aansprakelijk wanneer er een ongeluk gebeurt door een glad wegdek?
Naast dat wintersport leuk is, brengt het ook veel risico’s met zich mee; maar liefst 46% van de jongeren en 37% van de volwassenen die op wintersport gaan, hebben in de afgelopen 5 jaar schade of letsel opgelopen tijdens een wintersportvakantie.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.