Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Klaas Kroezen, algemene directeur en mede-eigenaar van VerzekerVoordelig.nl is geïnterviewd door VVP. Dit is een tijdschrift voor financieel adviseurs. In het artikel legt hij uit hoe VerzekerVoordelig.nl te maken heeft gekregen en omgaat met digitale transformatie.
Alle zorgverzekeraars hebben de zorgpremies voor 2018 inmiddels bekend gemaakt. Hieruit blijkt dat er sprake is van een lichte stijging in de premies. Wij zetten voor u op een rijtje waar u, als u straks zorgverzekeringen gaat vergelijken, het beste rekening mee kunt houden.
Iedereen in Nederland heeft standaard een eigen risico van €385,-. Toch kiezen steeds meer mensen voor een vrijwillig eigen risico boven op het verplichte eigen risico, waar een lagere premie tegenover staat. Toch kan het verhogen van het eigen risico ook nadelig uitpakken.
Een inbraak in uw huis kan grote emotionele en materiële schade met zich meebrengen. Maar wist u dat er na een eerste inbraak bij één op de twaalf slachtoffers opnieuw wordt ingebroken (8,3%)?Dit constateert het Verbond van Verzekeraars na het doen van een eigen onderzoek.
In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober gaat de wintertijd in. Precies om drie uur s ’nachts zal de klok één uur achteruit gaan. Door de vroeg invallende duisternis en een verstoord bioritme, volgt er ieder jaar een opvallende piek in het aantal aanrijdingen na het ingaan van de wintertijd.
Steeds meer mensen verhuren een kamer of woning via Airbnb. Airbnb is een online marktplaats voor het (ver)huren van woningen. Toch brengt dit risico’s met zich mee. Wie vergoedt bijvoorbeeld de schade aan uw woning, toegebracht door de huurder? Veel mensen denken bij het verhuren van hun woning niet na over hoe zij verzekerd zijn.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.