Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Hoera! De zomertijd is weer ingegaan. Dit betekent dat het ’s ochtends langer donker is, en ’s avonds langer licht. Deze tweemaal jaarlijkse verandering van tijd heeft naast voordelen ook grote nadelen, maar toch doen veel landen van over de hele wereld hier aan mee. Waarom doen we dit eigenlijk?
Als uw schade aan uw auto heeft, is dit natuurlijk al erg vervelend. Wij merken dat het voor veel mensen onduidelijk is of en hoe zij, na schade aan de auto, een schadeformulier moeten invullen. Echter, bij schade door een aanrijding met een ander voertuig, is het belangrijk dat u dit formulier zo snel en volledig mogelijk invult.
Sinds 11 maart zijn er diplomatieke spanningen tussen Turkije en Nederland. Wat zijn de gevolgen voor uw vakantie naar Turkije?
De verkiezingen komen er weer aan. Onderwerpen die veel in debatten voorkomen, zijn de kosten van de zorg en de zorgverzekering. Voor u is het belangrijk om te weten hoe de verschillende partijen over de zorg denken. Welke partijen zijn bijvoorbeeld voor of tegen het afschaffen van het eigen risico en wat vinden de partijen van het huidige zorgstelsel.
Na jaren van dalende autoverzekeringspremies zijn de premies ten opzichte van vorig jaar flink omhoog gegaan. Deze stijging kwam niet onverwachts; in 2014 hebben verzekeraars 429 miljoen euro verlies geleden op het gebied van autopolissen.
Nederland heeft een behoorlijk betrouwbaar elektriciteitsnetwerk. Toch heeft de Nederlander gemiddeld eens in de drie jaar te maken met langdurigere stroomstoring. Maar hoe kunt u de geleden schade, als gevolg van een stroomstoring, claimen?

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.