Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Heeft u schade aan uw mobiele telefoon? De kans is aanwezig dat uw inboedelverzekeraar deze schade niet meer dekt. Deze maand gaven 5 grote inboedelverzekeraars namelijk nog aan dat zij schade aan mobiele telefoons niet meer willen verzekeren.
In steeds meer Europese landen worden milieuzones ingesteld. In deze zones gelden regels om de uitstoot van voertuigen te verminderen en de luchtkwaliteit te bevorderen. In dit artikel leest u voor welke landen en steden u een milieusticker nodig heeft, en welke regels andere milieuzones handhaven.
Het vaarseizoen is weer begonnen! Helaas betekent dit ook dat er weer bootdieven actief zijn. In Nederland worden per jaar 1000 boten en 2000 buitenboordmotoren gestolen. In dit artikel leest u hoe u het dieven zo moeilijk mogelijk maakt.
Voor de regio Midden-Nederland is de schoolvakantie inmiddels alweer begonnen. Dit betekent dat veel Nederlanders de komende weken op vakantie zullen gaan. Misschien gaat u ook wel. Maar heeft u hiervoor ook een reisverzekering nodig? En wist u dat een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering?
Onlangs werd er in de Tweede Kamer gestemd over een wetsvoorstel van de SP, om het verplicht eigen risico van de zorgverzekering met 100 euro te verlagen. Uit de stemming kwam dat de meerderheid van de partijen tegen was.
Steeds meer Nederlanders ruilen de camping in voor een vakantiewoning. Het kan natuurlijk gebeuren dat u per ongeluk schade aan het huis toebrengt, of dat er brand ontstaat door uw toedoen. Indien u een aansprakelijkheidsverzekering heeft gaat u er natuurlijk vanuit dat deze dit dekt, maar dit is niet altijd het geval.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.