VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie gebruiken.

Gaat u akkoord met het plaatsen van deze aanvullende cookies?
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Bij een natuurramp is het voor verzekeraars niet mogelijk om iemand de schuld te geven van de schade. Bovendien is het risico op schade door een extreme natuurramp moeilijk in te schatten. Maar wist u dat hierdoor schade door extreem natuurgeweld meestal niet gedekt is?
Gaat u op reis? Dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Een reisverzekering dekt onvoorziene kosten die u tijdens uw reis moet maken, bijvoorbeeld door diefstal of het kwijtraken van bagage, maar ook als u ziek wordt tijdens uw vakantie of uw vakantie eerder moet beëindigen.
Een smart home kan uw leven veiliger en gemakkelijker maken. Zou dit kunnen betekenen dat de verzekeringspremie voor uw woonhuisverzekering omlaag gaat als u een smart home heeft? En hoe zit het met de beveiliging van smart homes?
Veel mensen denken dat ze wel kunnen rijden na het nuttigen van alcohol. Toch komen er gemiddeld 130 mensen per jaar om in Nederland in het verkeer door alcohol gebruik. Daarnaast zijn er gemiddeld per jaar ook nog eens 4000 ernstig gewonden door alcohol in het verkeer. De straffen van rijden onder invloed zijn dan ook niet mis. Maar hoe zit het met uw verzekering?
Voor de meeste mensen is het kopen van een huis een van de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven. Ook voor alleenstaanden is het vaak mogelijk om een huis te kopen. Deze groep kiest er opvallend genoeg wel steeds minder vaak voor om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij hun hypotheek.
Het is fijn om te weten dat uw inboedel goed beveiligd is tegen diefstal, brand en overspanning, maar weet u dat een goed beveiligd huis ook voordeel kan hebben op de premie van uw inboedelverzekering? Door de kans op schade te verkleinen, verlenen veel maatschappijen korting. Hoe u hier voor in aanmerking komt leest u in dit artikel.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.