Navigatie Link overslaanHome » Verzekeringen » Verkeer & Vervoer » Motorverzekering

Goedkope motorverzekering
vergelijken

  • Vaak direct online dekking

  • Tot 80% no-claimkorting

  • Winterstopkorting

  • 14 dagen bedenktijd

motorverzekering omslag

Klantenservice

0228-511211

review motorverzekering

8,4

28 klanten beoordelen onze motorverzekering met een 8.4 uit 10.

Bekijk de klantervaringen

Keurmerk motorverzekering

Vergelijk de motorverzekeringen van onder andere

Allianz motorverzekeringDe Goudse motorverzekeringVoogd motorverzekeringReaal motorverzekering

Dekkingen motorverzekering

WA

De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) motorverzekering is een verplichte verzekering voor iedere motor. Schade die wordt veroorzaakt door de bestuurder van de motor aan anderen wordt vergoed.

Meer over WA

WA + Beperkt Casco

De WA + Beperkt Casco dekking dekt, naast de wettelijk verplichte WA dekking, brandschade, diefstalschade en stormschade aan de motor.

Meer over WA + Beperkt Casco

WA + Casco (All Risk)

De WA + Casco motorverzekering (ook wel All risk genoemd) dekt, bovenop de WA + Beperkt Casco dekkingen, schade aan uw motor door botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken.

Meer over WA + Casco

Aanvullende dekkingen motorverzekering

Ongevallenverzekering Opzittenden

De Ongevallenverzekering Opzittenden dekking keert een vast bedrag uit wanneer de opzittende van de motor (zowel bestuurder als passagier) door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden.

Meer over Ongevallenverzekering Opzittenden

Schadeverzekering Opzittenden

De Schadeverzekering Opzittenden dekt de werkelijk geleden schade van de opzittenden van de verzekerde motor. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit zaakschade (kleding, brillen etc.), vervoerskosten, smartengeld en huishoudelijke hulp.

Meer over Schadeverzekering Opzittenden

Rechtsbijstand

De dekking Rechtsbijstand geeft recht op juridische hulp indien dat nodig is door middel van advocaten of juristen. Deze dekking kan rechtshulp bieden bij diverse juridische problemen.

Pechhulp

Met het afsluiten van een pechhulp dekking op uw motorverzekering kunt u rekenen op hulp bij motorpech in Nederland en Europa. Ook een vervangende motor kan worden meeverzekerd indien deze op korte termijn niet gerepareerd kan worden.

Vergelijk, kies en bespaar al binnen 5 minuten op uw motorverzekering

Voordelen motorverzekering

No-claim korting tot 80%

Door schadevrij te rijden bouwt u no-claim korting op. Deze korting op uw motorverzekering kan bij VerzekerVoordelig.nl oplopen tot wel 80%.

 

Winterstopkorting

Wanneer u de motor alleen in de zomermaanden gebruikt, kunt u uw motor verzekeren met een winterstopdekking. Schade die ontstaat door rijden is niet gedekt, maar schade die is ontstaan terwijl de motor op stalling stond wel.

Vaak direct online dekking

Doordat u uw motorverzekering online afsluit, wordt de aanvraag direct in behandeling genomen. Zo weet u direct na het afsluiten van de motorverzekering of u verzekerd bent.

14 dagen bedenktijd

U kunt tot 14 dagen na afgifte van de polis uw motorverzekering per ingangsdatum gratis annuleren. Wij willen dat iedereen die een verzekering bij VerzekerVoordelig.nl afsluit een tevreden klant is en in de toekomst blijft.